"They always say time changes things, but you actually have to change them yourself."
~ Andy Warhol
 

Nascholingsabonnement voor (klinisch) verloskundigen en echoscopisten

Het scholingsaanbod van DOKh omvat:

 • Geaccrediteerde nascholingen voor (klinisch) verloskundigen en echoscopisten zoals: MIO trainingen, trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, E-learnings en (hands-on) vaardighedentrainingen. Alle geplande nascholingen zijn terug te vinden in ons overzicht van actuele scholingen.
 • In company-trainingen op aanvraag.
 • De accreditatiepunten van gevolgde DOKh-scholingen worden door ons in het GAIA-systeem ingevoerd. Je kunt zelf de voor jou bijgehouden accreditatiepunten in je persoonlijke dossier in PE-Online controleren.

Kosten 

Het nascholingsabonnement 2022  kost € 50,00 euro (wordt voor het gehele jaar berekend, ongeacht de startdatum). Dit abonnement stopt daarna automatisch. 

Wat krijg je hiervoor:

 • DOKh-abonnees krijgen € 25,- korting per scholing. Uitzondering daarop zijn E-learnings, congressen zoals de Dag van de Eerstelijn en scholingen die wij voor derden organiseren zoals de bijscholingen Prenatale Screening.
 • De korting geldt voor nascholingen die ingepland staan in 2022. Sluit je een abonnement af en heb je je al ingeschreven voor scholingen gepland in 2022, dan wordt de korting alsnog verrekend.
 • DOKh-abonnees krijgen een exclusieve korting bij de firma Mediq Medeco te Ede:
  - 19% korting op de meest gebruikte en verkochte merken: Klinion, Tork, Ethicon, Terumo, Roche, Absorin en HemoCue. Deze merken bieden een ruim scala aan verbruiksartikelen, zoals gazen, watten, spuiten, naalden en testmaterialen.
  - 17% korting op alle overige verbruiksmaterialen en investeringsgoederen.
  - 19% korting op technische controle en onderhoud van je medische instrumenten.
  - Gratis installatie van hun barcode voorraadbeheer systeem, waarmee je bestellingen aanzienlijk sneller en accurater gedaan kunnen worden.
  Bovenstaande kortingen zijn niet geldig op autoclaven, echosystemen, acties en aanbiedingen.
 • DOkh-abonnees krijgen een exclusieve korting bij Otto's kantoorcentrum te Broek op Langedijk:
  gemiddeld 20% korting op alle artikelen in de webshop met uitzondering van acties en aanbiedingen.
  Het assortiment van Otto's Kantoorcentrum omvat kantoorartikelen, ICT, Kantoormachines en kantoorinrichting. Let op: om de scherpe tarieven te zien dien je in te loggen.
 • DOKh-abonnees kunnen een gratis personeelsadvertentie plaatsen op de DOKh-website. Niet DOKh-abonnees betalen hiervoor € 50,00 euro.

Inschrijven

Je kunt je  inschrijven d.m.v. het aanklikken van de onderstaande button. Na het versturen van het digitale formulier ontvang je per email een kopie van je inschrijving. De definitieve bevestiging (met factuur of aankondiging incasso) volgt binnen 3 weken per mail. 

Inschrijven voor het nascholingsabonnement