T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens

Informatie Beveiliging in de Eerstelijn

Datum:
Woensdag 27 juni 2018
Tijdstip:
19.00 - 21.00 uur
Doelgroep:
Huisartsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Eerstelijns Psychologen, Ergotherapeuten, Logopedisten, Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten, Managers, Verloskundigen, Podotherapeuten, Verpleegkundig specialisten, Overige Eerstelijn
Locatie:
DOKh
Robijnstraat 6 , 1812 RB ALKMAAR
Regio:
Alle
Accreditatie:
2 uur
Kosten:
Deelnemer (factuur): € 80,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Cursusleiding:
Hetty Cox
Docente(n):
Hetty Cox en Margriet Miedema

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Irmgard Rietbroek
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

In mei 2018 wordt de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)definitief van kracht en bent u verplicht te voldoen aan de NEN 7510, norm voor informatiebeveiliging in de zorg.
Ja, deze nieuwe wet en regelgeving geldt ook voor u!

Dit betekent het doorlopen van een verbetertraject in uw praktijk. De organisaties Zorgring, DOKh, ZONH, en de huisartsen coƶperatie HONK en zorggroep SEZ willen u in deze lastige materie ondersteunen en hebben al meerdere bijeenkomsten georganiseerd om u daar meer informatie over te geven.

Het doel is een grotere bewustwording in de regio te bereiken van de risico's die u loopt met uw gevoelige gegevens, zoals een data en duidelijkheid te geven hoe u de informatie beveiliging en privacybescherming in de praktijk goed kunt regelen. Daartoe is een samenwerking aangegaan. met een deskundig adviesbureau Comfort-IA.

In deze bijeenkomst belichten we de achtergrond van de AVG in verhouding tot andere relevante wetten. Vooral gaan we echter concreet in op de stappen die nodig zijn om te voldoen aan de AVG zodat u na de scholing meteen aan de slag kunt.

deel dit artikel:  

Inschrijven

Heeft u eerder een account aangemaakt? Dan kunt u rechtsboven inloggen. Uw persoonlijke gegevens worden vervolgens op het inschrijfformulier getoond.
Ook zonder account is inschrijven mogelijk, vul dan hieronder zelf alle velden in.

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

M V *
*
*
*
*

*
* * 

*
*

*

 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.


*


Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.

 

Inloggen