T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens

NHG Timemanagement

Datum:
Woensdag 13 juni 2018
Tijdstip:
17.00 - 22.00 uur
Doelgroep:
Huisartsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Eerstelijns Psychologen, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Managers, Oefentherapeuten, Podotherapeuten, Verloskundigen, Verpleegkundig specialisten
Locatie:
DOKh
Robijnstraat 6 , 1812 RB ALKMAAR
Regio:
Alle
Accreditatie:
4 uur
Kosten:
Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 215,00
Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 300,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Cursusleiding:
DOKh
Docente(n):
Liesbeth van der Jagt , supervisor NHG

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Irmgard Rietbroek
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Hoe hard u ook werkt, uw agenda blijft overvol. Soms heeft u het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. En u wilt daar verandering in aanbrengen.

De toenemende druk op de zorgverlener om zijn toegevoegde waarde aan de maatschappij te bewijzen heeft de branche genoodzaakt om veel extra projecten in het leven te roepen. Dit veroorzaakt een grote variëteit aan projecten in de agenda nog los van de altijd doorgaande stroom aan patiënten / cliënten. Hoe krijg je al die activiteiten voor elkaar zonder structureel werk mee naar huis te nemen?

Eén van de problemen is de grote hoeveelheid onderbrekingen, waardoor het voor menigeen moeilijk is geconcentreerd langere tijd aan één onderwerp te besteden. Hoe kan je hier het beste mee omgaan?

De meeste zorgverleners bezitten persoonskenmerken, die voor hun patiënten gunstig zijn, maar die goed timemanagement kunnen belemmeren, zoals een perfectionistische inslag en het de ander optimaal terwille willen zijn. Hoe kan je die kwaliteiten toch combineren met goed tijdmanagement?

Timemanagement is een actueel onderwerp in de huisartsenpraktijk. Hoe pak je het aan? Waar besteedt u uw tijd aan? Hoe tevreden bent u daarover? Waar zijn de patiënten bij gebaat? Op welk gebied is op uw werkterrein winst te behalen? In de cursus Timemanagement wordt stilgestaan bij deze vragen en u gaat met concrete tips en voornemens naar huis.

 

deel dit artikel:  

Inschrijven

Heeft u eerder een account aangemaakt? Dan kunt u rechtsboven inloggen. Uw persoonlijke gegevens worden vervolgens op het inschrijfformulier getoond.
Ook zonder account is inschrijven mogelijk, vul dan hieronder zelf alle velden in.

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

M V *
*
*
*
*

*
* * 

*
*

*

 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.


*


Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.

 

Inloggen