T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens

Scholing vaardigheid counseling prenatale screening (inc.) m

Datum:
Woensdag 30 mei 2018
Tijdstip:
14.00 - 18.00 uur
Doelgroep:
Verloskundigen, Gynaecologen, Artsen, Verpleegkundigen, Echoscopisten (en anderen die als counselor prenatale screening werken)
Locatie:
Verloskunde praktijk Dochter & Zn
Sixmastraat 44 , 8932 PA LEEUWARDEN
Regio:
Alle
Accreditatie:
4 uur

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Melisa Jongkind-Vaas
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Het doel van de 'Scholing vaardigheid counseling prenatale screening' is tweeledig. Enerzijds faciliteert de scholing uw professionele ontwikkeling en groei als counselor en anderzijds biedt de scholing oefensituaties waarin u uw counselingsvaardigheden verder ontwikkelt. Tijdens de scholing staat leren van en met elkaar centraal met aandacht voor het verder ontwikkelen van de (latente) counselingscompetenties die deelnemers in zich hebben. Op deze manier wordt tijdens de training gewerkt vanuit de basisvisie op counselen, zoals die jaren geleden ontwikkeld is aan de hand van de kernwaarden: oprechtheid/congruentie, empathie en onvoorwaardelijke positieve acceptatie/waardering naar jezelf, de cliënte (en haar partner) (zie voor de visie 'voorbereidingsopdracht'). Uiteraard heeft bovenstaande tot doel dat u uw cliënten na de scholing nog beter kunt begeleiden bij het maken van een geïnformeerde keuze over prenatale screening op aangeboren afwijkingen die gebaseerd is op zowel de waarden die voor de cliënte (en haar partner) van belang zijn als op correcte informatie.

Concreet leert u in een groep van circa 10 counselors de volgende vaardigheden te verdiepen:

Inschrijven, kosten en accreditatie

De scholing duurt 4 uur. De cursuskosten bedragen  € 225,- .

Na inschrijving ontvangt u een voorbereidingsopdracht.

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Certificaat

Na afronding van de scholing Counseling prenatale screening ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname aan de verplichte 'Scholing vaardigheid counseling prenatale screening'.

Annuleren

Tot maximaal 14 dagen voor aanvang kosteloos annuleren daarna brengen wij 50 euro administratiekosten in rekening. Een deelnemer mag er ook voor kiezen kosteloos een vervanger te sturen, wel graag vooraf melden per mail naar mjongkind@dokh.nl

deel dit artikel:  

Inschrijven wachtlijst

Op dit moment is de cursus volgeboekt. U kunt zich wel inschrijven voor de wachtlijst.

Heeft u eerder een account aangemaakt? Dan kunt u rechtsboven inloggen. Uw persoonlijke gegevens worden vervolgens op het inschrijfformulier getoond.
Ook zonder account is inschrijven mogelijk, vul dan hieronder zelf alle velden in.

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

M V *
*
*
*
*

*
* * 

*
*

*

 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.


*


Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing 

Inloggen