"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

Externe vacatures

Deze pagina biedt zorgverleners in de eerstelijn ruimte voor het plaatsen van vacatures. Heeft u een bericht en wilt u deze graag op onze website vermelden? Neem dan contact op met:

Melisa Jongkind

T 072 - 527 91 00
E mjongkind@dokh.nl

05-05-2022

Vacature doktersassistente Zuid-Scharwoude

Eindelijk hebben we ruimte voor een extra assistente!

Per 1 augustus gaan wij verhuizen naar een nieuw pand. Hierdoor hebben we eindelijk ruimte om een nieuwe collega aan te nemen. En daar kijken we erg naar uit! De Bongerd is een praktijk met een dorps karakter. We kennen onze patiënten en willen graag de verbindende factor in het dorp zijn. We werken met een heel team: 2 huisartsen, straks 3 assistentes, 3 praktijkondersteuners (chronische zorg, GGZ en ouderenzorg) en een praktijkmanager. In het oude pand groeiden we helemaal uit ons jasje, maar per 1 augustus hebben we de ruimte om te groeien. Niet alleen in personeel, maar ook in onze praktijkvoering. In het nieuwe pand komen 2 huisartsenpraktijken, een apotheek en andere eerstelijns hulpverleners.

We zoeken een gediplomeerde doktersassistente, die ons team komt versterken. Jouw werkzaamheden zijn divers: je hebt je eigen spreekuur, beantwoordt de telefoon, trieert, beheert de agenda van de huisartsen en verwerkt de post. We zoeken dan ook een collega die ervaren zijn in het vak en van aanpakken weten. Je werkt met plezier in een team en kan ook je steentje bijdragen aan het verbeteren van de werkprocessen. Voor jou is er ook ruimte voor groei: in je werk, maar op termijn waarschijnlijk ook in uren. Werkdagen bepalen we in overleg: ook hierin is ruimte.

Wij bieden een fijne werkplek, collega’s met een positieve kijk op het leven en een gezonde dosis humor. Vandaar dat wij ook de komende tijd aan de slag willen met positieve gezondheid in de praktijk: niet alleen kijken naar de ziekte, maar vooral focussen op een betekenisvol leven voor onze patiënten. Je komt per 1 juli (eerder mag ook) bij ons in dienst, zodat we je kunnen inwerken en je alvast mee kunt helpen bij de extra werkzaamheden rond de verhuizing. Per 1 augustus verhuizen we dan met de hele praktijk naar het nieuwe pand.

Wil jij ook betekenisvol zijn met het werk dat je doet? En ben je een gediplomeerd doktersassistente? Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met de praktijk: 0226-315300, of een sollicitatie mailen naar Saskia de Boer, Praktijkmanager: manager.debongerd@zorgring.nl