T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Externe vacatures

Deze pagina biedt zorgverleners in de eerstelijn ruimte voor het plaatsen van vacatures. Heeft u een bericht en wilt u deze graag op onze website vermelden? Neem dan contact op met:

Melisa Jongkind-Vaas

T 072 - 527 91 00
E mjongkind@dokh.nl


25-04-2018

Vacature doktersassistent(e) Amsterdam Oud Zuid in duo praktijk

Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent(e) voor de dinsdag en woensdag (evt woensdag en donderdag) i.v.m. de pensionering van een van de doktersassistenten.

Wij zoeken een ervaren doktersassistente voor alle voorkomende DA werkzaamheden die zelfstandig kan werken, de Engelse taal goed beheerst en evt. de diabeteszorg gaat doen.

Wij zijn een klein team van twee huisartsen (samen 3000 patiënten) en twee doktersassistenten (samen 1 fte).
Meer informatie vind je op: www.grannetia-huisarts.praktijkinfo.nl en www.huisartspraktijknijhof.uwpraktijkonline.nl

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan zo spoedig mogelijk een motivatiebrief en je CV naar: renenijhof@kpnmail.nl

Patty Grannetia en René Nijhof, huisartsen en Linda Ris, doktersassistente

05-04-2018

Vacature doktersassistent(e) in Assendelft

Ben jij een vrolijke, enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) met een collegiale, zelfstandige, patiënt,- en servicegerichte werkhouding? Kom dan ons team versterken!

In onze HOED zijn 3 praktijken gevestigd waar 4 huisartsen en een huisarts-in-opleiding, 4 POH-ers, 7 part-time assistenten en een administratief medewerkster werkzaam zijn.

Als doktersassistent heb je bij ons een gevarieerd takenpakket, waarbij de triage een heel belangrijk onderdeel van je werk is. Daarnaast vervul je diverse medisch technische handelingen en een aantal administratieve taken.

We vinden het belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig kunt werken, maar het ook fijn vindt om in een team te werken. En dat je bereid bent om tijdens vakanties van collega's extra te werken. Een goede sfeer en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega's en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing. Ervaring met Promedico-ASP is een pré.

Werktijden zullen zijn: donderdag hele dag 8-17, en voorkeur dinsdag middag en avond 13-21, maar dat is bespreekbaar. Totaal 17 uur per week met in de toekomst mogelijkheden tot uitbreiding.
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg.

Wil jij ons team komen versterken stuur dan zo spoedig mogelijk een brief met motivatie en je cv naar
Huisartsenpraktijk Assendelft, tav mw. M. Sonneveldt.
Dorpsstraat 466
1566 BV Assendelft
Of mail naar: hoedassendelft@zorgring.nl

Laatste nieuws