"De waarde van prestaties ligt in het nastreven ervan."
~ Albert Einstein
 

Externe vacatures

Deze pagina biedt zorgverleners in de eerstelijn ruimte voor het plaatsen van vacatures. Heeft u een bericht en wilt u deze graag op onze website vermelden? Neem dan contact op met:

Melisa Jongkind en/of Irmgard Rietbroek

T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl


31-10-2019 geplaatst:

Kom jij bij ons in het team werken?

Huisartsenpraktijk Koninginneweg in Zandvoort zoekt per 01-01-2020 een ervaren doktersassistente / verpleegkundige voor 25,5 uur per week.

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag.

Ervaring met Medicom is zeer wenselijk. Maar ben jij iemand die snel leert omgaan met computerprogramma's mag je ook solliciteren.

Bel voor meer info tijdens kantooruren (06-57330801).

Je sollicitatiebrief met c.v. ontvangen wij graag per email (m.reuderink@gmail.com).

22-10-2019 geplaatst:

In onze Hoed Medisch centrum Lucas Bols in Nieuw Vennep zijn wij op zoek naar een enthousiaste dokters assistente die ons gezellige team wil komen versterken voor 20 uur per week verdeeld over 4 dagen. In Medisch centrumzijn 2 huisartsenpraktijken gevestigd, die nauw met elkaar samenwerken. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 huisartsen in opleiding,3 POH-Sen 2 POH-GGZ.

Wij vragen:
- Een assistent(e) voor 4 dagen per week ( ma. van 8.00-17.00, di., do. en vrij van 8.00-12.00).
- Een afgeronde opleiding tot doktersassistent(e).
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou:
- Een werkplek die de mogelijkheid biedt het vak in de volle breedte uit te oefenen.
- Een leuke praktijk met een collegiale sfeer in een vast teamverband.
- Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract.
- Salariëring conform CAO doktersassistenten.
- Het volgen van nascholing wordt ondersteund.
- Wij organiseren jaarlijks een teamuitje.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je solliciteren voor deze functie? Stuur dan een bericht of sollicitatie met CV naar: mvwvanderplas@gmail.com


30-9-2019 geplaatst:

De huisartsenpraktijk Doeksen, Tromp en Weijer en huisartsenpraktijk Remmelzwaal zoeken voor de versterking van het team per direct een
gediplomeerde doktersassistent (m/v) voor 4 dagen per week

Als doktersassistent ben je de spin in het web binnen de praktijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënt en arts. Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen. Ook medisch-technische handelingen behoren tot je verantwoordelijkheid. Kortom, een zeer afwisselende baan waar geen dag je verveelt!
Wie zijn wij? De huisartsenpraktijk Doeksen, Tromp en Weijer en huisartsenpraktijk Remmelzwaal bieden gezamenlijk huisartsenzorg voor Castricum en omstreken in Huisartsen Dorpspraktijk aan de Korte Cieweg te Castricum. De opzet van de Huisartsen Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij aandacht is voor innovatie, kwaliteit en zorgzaamheid. Beiden praktijken delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder één dak. Het team bestaat uit 4 artsen, 4 praktijkondersteuners, 6 assistenten en een praktijkmanager.

Wij zoeken:
- Een gediplomeerde doktersassistent;
- Je bent proactief, collegiaal, nauwkeurig en hebt een flexibele houding;
- Je hecht waarde aan gastvrijheid, bent niet snel van je stuk te brengen en durft verantwoordelijkheid te dragen en nemen;
- Je communiceert in heldere en begrijpelijke taal waarbij je je goed kunt inleven in de situatie van de patiënt;
- Je bent bekend met het huisartseninformatiesysteem Microhis of kunt je dit vlot eigen maken.

Inhoud van de functie:
- Ontvangen en te woord staan van patiënten, het geven van voorlichting en informatie, zowel aan de balie als telefonisch;
- Zorgdragen voor de planning van de afspraken van de huisarts;
- Verrichten van administratieve werkzaamheden;
- Zelfstandig uitvoeren van overige werkzaamheden, waaronder: bloeddrukmetingen, oren uitspuiten, wratten aanstippen, injecties geven, wondverzorging, maken van ECG’s, etc.

Wij bieden: Wij zijn een organisatie waar altijd wat gebeurt. Het is hollen of stilstaan en meer dan eens kom je voor onverwachte situaties te staan. We hebben een leuk team die elkaar altijd willen helpen als dat nodig is. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor 4 dagen per week (36 uur, 4x9) met uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.
Interesse? Mail je motivatie en curriculum vitae naar sodijk@honk.nu. Voor meer informatie kan je eveneens contact opnemen met Sanne Odijk, praktijkmanager, via sodijk@honk.nu of bel 06-28361987 (woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar).