"Als je je de toekomst kunt inbeelden, ben je al halfweg."
~ Milton Berle
 

In company

DOKh biedt doktersassistenten de mogelijkheid om verschillende cursussen 'in company' te volgen. In het onderstaande overzicht vind je alvast een aantal mogelijkheden. De inhoud van een cursus kan in overleg worden aangepast aan jouw specifieke (na)scholingsvraag.

Ook nascholing over het lezen van ECG's, kindermishandeling of communicatie behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag een nascholing die wij nog niet 'in company' aanbieden, dan kun je contact opnemen met Helma Deutekom voor een aanbod op maat (072 - 527 91 03 of e-mail hdeutekom@dokh.nl).

Filter scholingen

Gevonden scholingen


Acute Buik

Een patiënt belt naar de praktijk met acute, hevige buikpijn. Moet zo iemand direct gezien worden of kan het nog even wachten? Deze avond leer je welke vragen
Meer informatie en inschrijven >


AED en BLS

De les zal bestaan uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.
Meer informatie en inschrijven >


Agressiereductietraining met acteur: Hoe ongewenst gedrag te beïnvloeden?

Onze agressiereductie training maken we op maat op basis van de situatie en ontwikkelwensen van de doelgroep binnen uw organisatie. De kracht van onze trainer, Ans Wiebosch, ligt in het opleiden van medewerkers in het beïnvloeden van ongewenst gedrag en beter omgaan met agressie. Onze trainer heeft met haar acteurs een specifieke expertise opgebouwd in de zorg. Hierdoor weet ze precies wat er speelt en sluit daarom naadloos aan bij de beleving en praktijk van de deelnemers.
Meer informatie en inschrijven >


CVRM voor assistenten

Leerdoelen: Betekenis en achtergrond informatie cardiovasculair risicoprofiel; Bloeddruk meting hoe / hoe vaak en waarom?
Meer informatie en inschrijven >


De Overgang

De overgang is voor veel vrouwen een onrustige periode, het lichaam verandert. Na hun vijftigste zie je bij vrouwen een toename van bepaalde aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes,
Meer informatie en inschrijven >


In company scholing voor meerdere disciplines

Wilt u een onderwerp multidisciplinair scholen? Met het gezondheidscentrum, de Hoed of in een andere setting vanwege multidisciplinaire afspraken? DOKh kan dit voor u verzorgen.
Meer informatie en inschrijven >


Infectiepreventie en Hygiëne

Reinig je ook al jaren op dezelfde wijze de instrumenten en de praktijkruimtes? Dan wordt het tijd voor een opfriscursus.
Meer informatie en inschrijven >


Intervisie

U wilt deelnemen aan een intervisiegroep of u hebt hulp nodig bij het samenstellen van een intervisiegroep? Neem dan contact op met DOKh. Onze kaderartsen supervisie en intervisie zijn u graag van dienst.
Meer informatie en inschrijven >


Hartfalen

Hartfalen, ook bekend als congestief hartfalen, is een aandoening of een verzameling van symptomen waarbij het hart onvoldoende bloed door het lichaam pompt. De huisarts is de eerste stap bij het stellen van de diagnose hartfalen.
Meer informatie en inschrijven >


Hoesten

Een vervelende kuch of ... ? Met vragen over hoesten, pijn op de borst en benauwdheid krijg je, als praktijkassistente, bijna dagelijks te maken. Denk je aan een gewone verkoudheid of dreigende pneumonie? Hoe dringend is...
Meer informatie en inschrijven >