"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

In company

DOKh biedt doktersassistenten de mogelijkheid om verschillende cursussen 'in company' te volgen. In het onderstaande overzicht vind je alvast een aantal mogelijkheden. De inhoud van een cursus kan in overleg worden aangepast aan jouw specifieke (na)scholingsvraag.

Ook nascholing over het lezen van ECG's, kindermishandeling of communicatie behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag een nascholing die wij nog niet 'in company' aanbieden, dan kun je contact opnemen met Helma Deutekom voor een aanbod op maat (072 - 527 91 03 of e-mail hdeutekom@dokh.nl).

Scholingen


AED en BLS

De les zal bestaan uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.
Meer informatie en inschrijven >


Agressiereductietraining met acteur: Hoe ongewenst gedrag te beïnvloeden?

Onze agressiereductie training maken we op maat op basis van de situatie en ontwikkelwensen van de doelgroep binnen uw organisatie.
Meer informatie en inschrijven >


Nascholing CVRM voor assistenten

Leerdoelen: Betekenis en achtergrond informatie cardiovasculair risicoprofiel; Bloeddruk meting hoe / hoe vaak en waarom?
Meer informatie en inschrijven >


Infectiepreventie en Hygiëne

Reinig je ook al jaren op dezelfde wijze de instrumenten en de praktijkruimtes? Dan wordt het tijd voor een opfriscursus.
Meer informatie en inschrijven >


Intervisie

U wilt deelnemen aan een intervisiegroep of u hebt hulp nodig bij het samenstellen van een intervisiegroep? Neem dan contact op met DOKh. Onze kaderartsen supervisie en intervisie zijn u graag van dienst.
Meer informatie en inschrijven >


Hartfalen

Hartfalen, ook bekend als congestief hartfalen, is een aandoening of een verzameling van symptomen waarbij het hart onvoldoende bloed door het lichaam pompt. De huisarts is de eerste stap bij het stellen van de diagnose hartfalen.
Meer informatie en inschrijven >


Hoesten

Een vervelende kuch of ... ? Met vragen over hoesten, pijn op de borst en benauwdheid krijg je, als praktijkassistente, bijna dagelijks te maken. Denk je aan een gewone verkoudheid of dreigende pneumonie? Hoe dringend is...
Meer informatie en inschrijven >


Teambuildingsdag

Samenwerken begint met elkaar verstaan, geïnteresseerd zijn in wat de ander bedoelt en wil. Door goed samen te werken, wordt het werk leuker, haal je meer uit elkaar en dus meer uit de praktijk. Je kunt dit op verschillende manieren trainen met elkaar.
Meer informatie en inschrijven >


Timemanagement

Te veel te doen? Heeft u steeds het onprettige gevoel dat uw werk niet af komt, dat privézaken in de knel komen en dat u achter de feiten aan rent? Wilt u daar verandering in aanbrengen?
Meer informatie en inschrijven >


Triage in de huisartspraktijk

Ga er maar aan staan: in zeer beperkte tijd bepalen of een patiënt ABCD stabiel is, gerichte vragen stellen om de hoofdklacht te inventariseren, de juiste vervolgacties afspreken, en tegelijkertijd het vriendelijke begripvolle, beleefde visitekaartje van de praktijk zijn! Telefonische triage is een uitdagende bezigheid! In deze training komen de diverse aspecten van de triage aan bod.
Meer informatie en inschrijven >