AED en BLS

Basic Life Support

Basic Life Support volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad en de Nederlandse Hartstichting voor een groep niet groter dan zestien personen. De les bestaat uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.

De cursist krijgt ruim de tijd om de BLS uitgebreid te oefenen. Ook behandelen we de baby en kinderreanimatie. Daar de Automatische Externe Defibrillator op steeds meer plaatsen beschikbaar is, wordt ook hier mee geoefend, hiervoor zijn ook minstens acht training-aed's aanwezig.

De training is zowel bedoeld voor beginners als gevorderden.

Na afloop ontvangt u van de les een reanimatie-handout en een officieel reanimatiediploma van de Hartstichting/NRR.

Bij een herhaling wordt het reanimatiecertificaat opnieuw met één jaar verlengd, de cursist dient hiervoor wel het diploma mee te nemen.

Kosten:

Op aanvraag.

Accreditatie:

3 uur


Meer informatie

Voor al uw vragen over de bovenstaande training kunt u contact opnemen met:

Helma Deutekom
T 072 - 527 91 03
E hdeutekom@dokh.nl

Interesse?

Heeft u interesse in de bovenstaande training en/of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*
*