T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Cursussen (open inschrijving)

De onderstaande cursus vindt plaats op basis van open inschrijving en bij voldoende deelnemers. 

Bij interesse in dit onderwerp kunt u een mail sturen naar mjongkind@dokh.nl. Bij voldoende animo wordt er een datum geprikt voor het geven van deze cursus.

Filter scholingen

Gevonden scholingen

E-learning: ABCDE Triage voor huisartsen
Bij triage wordt de ABCDE-methode gebruikt. De levensbedreigende zaken van minder urgente zaken worden onderscheiden. In deze e-learning leert u aan de hand van tekst en casuïstiek:
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Tekenbeten en de ziekte van Lyme
Sinds 1994 wordt in Nederland een groeiend aantal mensen door teken gebeten. Zij kunnen daarbij besmet raken met virussen die serieuze ziekten kunnen veroorzaken. Deze cursus behandelt een van de bekendste infectieziekten overgedragen door teken: Lyme.
Meer informatie en inschrijven >


Inloggen

Cursus uitgelicht

(chronische) pijn
In de behandeling van pijn zijn veel veranderingen gaande. Wat is pijn eigenlijk; wat gebeurt er precies in het lichaam? Welke soorten pijn zijn er (denk bijvoorbeeld aan acute pijn, oncologische pijn, enz) en wanneer spreek je van chronische pijn? Ook de diverse behandelmethoden komen aan bod, van medicatie tot invasieve behandelingen (het inspuiten van verdovende en/of ontstekingsremmende medicijnen/corticosteroïden), TENS en neurostimulatie.
Meer informatie en inschrijven >