Externe vacatures

Deze pagina biedt zorgverleners in de eerstelijn ruimte voor het plaatsen van vacatures. Heeft u een bericht en wilt u deze graag op onze website vermelden? Neem dan contact op met:

Melisa Jongkind

T 072 - 527 91 00
E mjongkind@dokh.nl


22-04-2021

Praktijk aangeboden in Broek op Langedijk

Het betreft een duo praktijk met 3800 patiënten, die wij , huisarts echtpaar, na 30 jaar willen neerleggen in de eerste helft van 2022 in verband met onze pensionering. Het is een oude dorpspraktijk die al meer dan 120 jaar (1899) bestaat en altijd aan de dokterswoning op de Dorpsstraat gevestigd geweest is. De praktijk is 3 jaar geleden verhuisd naar een nieuw, modern medisch centrum centraal in het dorp, met meerdere disciplines onder een dak; een apotheek , een verloskundige praktijk, een prikpunt van het laboratorium, een fysiotherapeuten praktijk en een collega huisartspraktijk .

Er heerst een goede onderlinge sfeer en verstandhouding in het centrum.

De praktijk:

  • De patiënten populatie is nuchter Noord-Hollands en dorps, er is weinig verloop van patiënten.
  • Het is prima om met deze patiënten te kunnen werken in de praktijk.
  • Er is wegens groei van de gemeente voldoende input van nieuwe patiënten geweest en er is nog steeds een groeimogelijkheid van de praktijk.
  • In de praktijk zijn 2 ervaren doktersassistentes werkzaam, een POH somatiek, een POH ouderenzorg en een POH GGZ . Ook is er een praktijkmanager.
  • Wij hechten veel belang aan een opgewekte, opgeruimde werksfeer met korte lijnen en betrokkenheid van alle medewerksters in de praktijk.
  • Zo zorgen we, als hecht team, voor een stabiele, goed herkenbare praktijkomgeving voor onze patiënten.
  • Het is een goed lopende en modern geoutilleerde huisartsenpraktijk.
  • Wij maken deel uit van de HAGRO Langedijk die bestaat uit 8 huisartspraktijken, een groep die wekelijks, nu vanwege Corona op afstand via beeldbellen, contact met elkaar heeft en een hechte onderlinge band kent.
  • HONK is onze overkoepelende zorggroep, een sterk en degelijk georganiseerde huisarts coöperatie in de regio Alkmaar.

Gemeente Langedijk:

Onderdeel van de driehoek Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Alle voorzieningen zijn ruimschoots in het dorp aanwezig, het is een prachtig waterrijke gemeente met oog voor behoud van dorpse en cultuurhistorische elementen.

Geïnteresseerd geraakt?

Graag reacties naar : w.j.bok@me.com

Telefonisch bereikbaar op 06-53928395.

Informatie te vinden ook op de website: bokgrapendaal.uwartsonline.nl.