"De eerste kunst is je doel te bereiken. De tweede kunst is ervan te genieten."
~ L.P. Smith
 

In company

DOKh biedt huisartsen de mogelijkheid om verschillende cursussen 'in company' te volgen. In het onderstaande overzicht vindt u alvast een aantal mogelijkheden. De inhoud van een cursus kan in overleg worden aangepast aan uw specifieke (na)scholingsvraag.

Ook nascholing over personeelsmanagement, organisatie of communicatie behoort tot de mogelijkheden. Wilt u graag een nascholing die wij nog niet 'in company' aanbieden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat voor een aanbod op maat (072 - 527 91 00 of e-mail secretariaat@dokh.nl).

Filter scholingen

Gevonden scholingen


Coaching, supervisie, intervisie, misschien therapie?

Coaching of supervisie is gericht op specifieke, en vaak werkgerelateerde problemen. Dat gebeurt in de vorm van een korte serie gesprekken, met bereikbare doelen en oplossingen. Therapie is gericht op de persoon en kan een volgende stap zijn. Psychoanalyse biedt door de intensiteit de mogelijkheid om gevoelens en gedachten diepgaander te onderzoeken. Deze dagelijkse behandeling kan door een enkeling wenselijk worden gevonden.
Meer informatie en inschrijven >


AED en BLS

De les bestaat uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en wordt aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. De cursist krijgt ruim de tijd om de BLS te oefenen. Ook behandelen we de baby en kinderreanimatie (er zijn meerdere poppen beschikbaar). Daar de Automatische Externe Defibrillator op steeds meer plaatsen beschikbaar is, wordt ook hier mee geoefend.
Meer informatie en inschrijven >


Agressiereductietraining met acteur: Hoe ongewenst gedrag te beïnvloeden?

Onze agressiereductie training maken we op maat op basis van de situatie en ontwikkelwensen van de doelgroep binnen uw organisatie. De kracht van onze trainer, Ans Wiebosch, ligt in het opleiden van medewerkers in het beïnvloeden van ongewenst gedrag en beter omgaan met agressie. Onze trainer heeft met haar acteurs een specifieke expertise opgebouwd in de zorg. Hierdoor weet ze precies wat er speelt en sluit daarom naadloos aan bij de beleving en praktijk van de deelnemers.
Meer informatie en inschrijven >


Ouderenzorg

Er is een sociale kaart ouderenzorg, maar hoe ga je nu samenwerken? Multidisciplinair overleg (MDO) waarom en hoe? Workshop MMSE, hoe neem je deze vragenlijst af, wat zijn de afkappunten en wat doe je met het resultaat?
Meer informatie en inschrijven >


Teambuildingsdag

Samenwerken begint met elkaar verstaan, geïnteresseerd zijn in wat de ander bedoelt en wil. Door goed samen te werken, wordt het werk leuker, haal je meer uit elkaar en dus meer uit de praktijk. Je kunt dit op verschillende manieren trainen met elkaar.
Meer informatie en inschrijven >


Timemanagement

Te veel te doen? Heeft u steeds het onprettige gevoel dat uw werk niet af komt, dat privézaken in de knel komen en dat u achter de feiten aan rent? Wilt u daar verandering in aanbrengen?
Meer informatie en inschrijven >


Triage in de huisartspraktijk

Ga er maar aan staan: in zeer beperkte tijd bepalen of een patiënt ABCD stabiel is, gerichte vragen stellen om de hoofdklacht te inventariseren, de juiste vervolgacties afspreken, en tegelijkertijd het vriendelijke begripvolle, beleefde visitekaartje van de praktijk zijn! Telefonische triage is een uitdagende bezigheid! In deze training komen de diverse aspecten van de triage aan bod.
Meer informatie en inschrijven >


Uitlopende spreekuren - wat aan te doen?!

2 bijeenkomsten om uw tijd beter de baas te worden. Uitlopende spreekuren zijn vervelend voor patiënten en vaak ook voor uzelf. In twee bijeenkomsten gaan we de kans dat uw spreekuur uitloopt verkleinen door meer grip te geven op uw tijd.
Meer informatie en inschrijven >