In company

DOKh biedt huisartsen de mogelijkheid om verschillende cursussen 'in company' te volgen. In het onderstaande overzicht vindt u alvast een aantal mogelijkheden. De inhoud van een cursus kan in overleg worden aangepast aan uw specifieke (na)scholingsvraag.

Ook nascholing over personeelsmanagement, organisatie of communicatie behoort tot de mogelijkheden. Wilt u graag een nascholing die wij nog niet 'in company' aanbieden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat voor een aanbod op maat (072 - 527 91 00 of e-mail secretariaat@dokh.nl).

Filter scholingen

Gevonden scholingen


E-learning: 1e fysieke triage voor assistenten

Indien een patiënt levensbedreigend ziek is, sta je liever niet met handen in het haar toe te kijken. In deze e-learning gaan we in op eerste handelingen bij levensbedreigende aandoeningen. Er wordt vanuit gegaan dat de basiskennis van ABCDE en urgentiedenken bekend is. Deze e-learning kan worden gezien als een vervolg op de door ons aangeboden e-learning “ABCDE telefonische triage”.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: ABCDE & urgentiecriteria

Werken met triage, urgentiecriteria en ABCDE-methode is niet meer weg te denken uit de geneeskunde. We nemen even de tijd om deze kennis aan te leren dan wel op te frissen. Leer aan de hand van casuïstiek en vragen spoed van minder spoed te scheiden en het een juiste urgentiecode te geven.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: ABCDE Telefonische triage

Bij spoedeisende situaties telt iedere seconde. Met hulp van de ABCDE-methode leer je of een patiënt stabiel, instabiel of uitval van vitale functies heeft en hoe je daarop moet reageren. Wanneer stuur je meteen een ambulance of wanneer stuur je direct de huisarts naar een patiënt?
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Acute pijn op de borst in de dagpraktijk

Help! Een patiënt belt met pijn op de borst naar de huisartsenpraktijk. Is het het hart en misschien zelfs levensbedreigend? Bel ik een ambulance? Of is het spierpijn en adviseer ik een paracetamol? De nieuwe scholing 'Acute pijn op de borst in de dagpraktijk' kan jou als doktersassistent helpen de urgentiebepaling bij pijn op de borst te verbeteren.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Anticonceptie op maat

E-learning voor huisartsen. Er is steeds meer keuze op anticonceptiegebied. Voor adequate counseling is goede informatie over de anticonceptiemogelijkheden cruciaal. Fris uw anticonceptiekennis op en loop gestructureerd alle vormen van anticonceptie na.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Anticonceptie op maat

E-learning voor verloskundigen. Na de bevalling is een goed moment om de balans op te maken en te kijken wat nu goed past in de huidige situatie. Voor adequate counseling is goede informatie over de anticonceptiemogelijkheden cruciaal. Loop alle vormen van anticonceptie na in deze e-learning aan de hand van casuïstiek en vragen.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: CRP: achtergrond en meting

De CRP-meting is één van de metingen die in de huisartspraktijk kan worden gedaan. Accurate uitvoering is daarbij van essentieel belang. Of de meting nu helemaal nieuw voor je is, of al vele keren uitgevoerd; in beide situaties is er veel te leren.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Duurzaamheid in de praktijk

E-learning voor assistenten. Hoe kan ik als assistente in de praktijk iets doen om positief bij te dragen aan een beter klimaat?
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Duurzaamheid in de praktijk

E-learning voor managers. Staat het klimaat ergens op de agenda voor het gezondheidscentrum? Waar liggen duurzame kansen? Geen prioriteit voor groene zaken, maar toch eens verdiepen in deze materie? Krijg met deze e-learning inspiratie voor een duurzamere koers.
Meer informatie en inschrijven >


E-learning: Duurzaamheid in de praktijk

E-learning voor verloskundigen. Wil je een duurzamere koers varen met de praktijk? Ben je al ijverig bezig, maar wil je meer? Of heb je niets met groen, maar zoek je verdieping? Zet duurzaamheid op de kaart met informatie en tips van deze e-learning.
Meer informatie en inschrijven >