"Als we ons blindstaren op het verleden, lopen we het risico te worden ingehaald door de toekomst."
~ Cibenko
 

In company - Scholing op maat

DOKh biedt huisartsen de mogelijkheid om verschillende cursussen 'in company' te volgen. In het onderstaande overzicht vindt u alvast een aantal mogelijkheden. De inhoud van een cursus kan in overleg worden aangepast aan uw specifieke (na)scholingsvraag.

Ook nascholing over personeelsmanagement, organisatie of communicatie behoort tot de mogelijkheden. Wilt u graag een nascholing die wij nog niet 'in company' aanbieden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat voor een aanbod op maat (072 - 527 91 00 of e-mail secretariaat@dokh.nl).

Filter scholingen

Gevonden scholingen


Coaching, supervisie, intervisie, misschien therapie?

Meer informatie en inschrijven >


Coaching, supervisie, intervisie, misschien therapie?

Meer informatie en inschrijven >


AED en BLS

De les zal bestaan uit het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode en zal worden aangevuld met extra informatie met betrekking tot levensreddend handelen toegespitst op uw instelling. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO handelingen.
Meer informatie en inschrijven >


Agressiereductietraining met acteur: Hoe ongewenst gedrag te beïnvloeden?

Onze agressiereductie training maken we op maat op basis van de situatie en ontwikkelwensen van de doelgroep binnen uw organisatie. De kracht van onze trainer, Ans Wiebosch, ligt in het opleiden van medewerkers in het beïnvloeden van ongewenst gedrag en beter omgaan met agressie. Onze trainer heeft met haar acteurs een specifieke expertise opgebouwd in de zorg. Hierdoor weet ze precies wat er speelt en sluit daarom naadloos aan bij de beleving en praktijk van de deelnemers.
Meer informatie en inschrijven >


In company scholing voor meerdere disciplines

Wilt u een onderwerp multidisciplinair scholen? Met het gezondheidscentrum, de Hoed of in een andere setting vanwege multidisciplinaire afspraken? DOKh kan dit voor u verzorgen.
Meer informatie en inschrijven >


Intervisie

U wilt deelnemen aan een intervisiegroep of u hebt hulp nodig bij het samenstellen van een intervisiegroep? Neem dan contact op met DOKh. Onze kaderartsen supervisie en intervisie zijn u graag van dienst.
Meer informatie en inschrijven >


Ouderenzorg

Er is een sociale kaart ouderenzorg, maar hoe ga je nu samenwerken? Multidisciplinair overleg (MDO) waarom en hoe? Workshop MMSE, hoe neem je deze vragenlijst af, wat zijn de afkappunten en wat doe je met het resultaat?
Meer informatie en inschrijven >


Teambuildingsdag

Samenwerken begint met elkaar verstaan, geïnteresseerd zijn in wat de ander bedoelt en wil. Door goed samen te werken, wordt het werk leuker, haal je meer uit elkaar en dus meer uit de praktijk. Je kunt dit op verschillende manieren trainen met elkaar.
Meer informatie en inschrijven >


Timemanagement

Te veel te doen? Heeft u steeds het onprettige gevoel dat uw werk niet af komt, dat privézaken in de knel komen en dat u achter de feiten aan rent? Wilt u daar verandering in aanbrengen?
Meer informatie en inschrijven >


Triage in de huisartspraktijk

Ga er maar aan staan: in zeer beperkte tijd bepalen of een patiënt ABCD stabiel is, gerichte vragen stellen om de hoofdklacht te inventariseren, de juiste vervolgacties afspreken, en tegelijkertijd het vriendelijke begripvolle, beleefde visitekaartje van de praktijk zijn! Telefonische triage is een uitdagende bezigheid! In deze training komen de diverse aspecten van de triage aan bod.
Meer informatie en inschrijven >