T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Nascholingen voor huisartsenposten

Acute scholing? DOKhap is onderweg!

DOKhap maakt onderdeel uit van DOKh en richt zich op het nascholen van de huisartsen, (vaste) waarnemers, aios  en assistenten van huisartsenposten en spoedposten in het gehele land. Onze nascholingen worden ontwikkeld door huisartsen, verpleegkundigen en assistenten die zelf jarenlange ervaring hebben in de spoedeisende geneeskunde.

Onze nascholingen zijn geaccrediteerd, worden op maat gemaakt en in company gegeven. Omdat wij werken met professionals die zelf werkzaam zijn in de spoedeisende geneeskunde, sluit ons aanbod naadloos aan bij de praktijk en de heersende richtlijnen en protocollen.

Aan de linkerkant vindt u ons scholingsaanbod voor huisartsen, aios en triagisten / eerstelijns verpleegkundigen. Er staat ook een overzicht van de scholingen die wij voor de beroepsgroepen gezamenlijk kunnen organiseren.

Heeft u interesse in een nascholing neem dan contact op met Femke Moerbeek via fmoerbeek@dokh.nl.

Cursus uitgelicht

Dag van de Eerstelijn Egmond aan Zee
Voor de 10e keer organiseert DOKh de Dag van de Eerstelijn in Egmond. Het thema van 2019 is 'Oud en Nieuw' in de breedste zin van het woord. Letterlijk valt dit op te vatten als een jaarwisseling, of de doelgroepen oudere mensen en pasgeborenen. In bredere zin kun je kijken naar de ontwikkelingen binnen de geneeskunde in de afgelopen jaren. De maatschappij verandert ook, met als gevolg nieuwe aandachtspunten waar de eerstelijn mee te maken krijgt. Vanuit deze achtergrond is het programma van de workshops weer een veelzijdig palet geworden vol informatie, actualiteit en relevantie voor de dagelijkse praktijk.
Meer informatie en inschrijven >