T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Nascholingen voor huisartsenposten

Acute scholing? DOKhap is onderweg!

DOKhap maakt onderdeel uit van DOKh en richt zich op het nascholen van de huisartsen, (vaste) waarnemers, aios  en assistenten van huisartsenposten en spoedposten in het gehele land. Onze nascholingen worden ontwikkeld door huisartsen, verpleegkundigen en assistenten die zelf jarenlange ervaring hebben in de spoedeisende geneeskunde.

Onze nascholingen zijn geaccrediteerd, worden op maat gemaakt en in company gegeven. Omdat wij werken met professionals die zelf werkzaam zijn in de spoedeisende geneeskunde, sluit ons aanbod naadloos aan bij de praktijk en de heersende richtlijnen en protocollen.

Aan de linkerkant vindt u ons scholingsaanbod voor huisartsen, aios en triagisten / eerstelijns verpleegkundigen. Er staat ook een overzicht van de scholingen die wij voor de beroepsgroepen gezamenlijk kunnen organiseren.

Heeft u interesse in een nascholing neem dan contact op met Femke Moerbeek via fmoerbeek@dokh.nl.

Cursus uitgelicht

HAPdagen/ werkconferenties
DOKhap kan alle aspecten van het organiseren van HAPdagen/werkconferenties voor u uit handen nemen. Wij verzorgen desgewenst een inhoudelijk programma, de locatie, uitnodiging, inschrijvingen en de catering gedurende die dag. DOKhap heeft met het organiseren van dergelijke dagen veel ervaring.
Meer informatie en inschrijven >