T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Gezamenlijke DOKhap trainingen

Filter scholingen

Gevonden scholingen

HAPdagen/ werkconferenties
DOKhap kan alle aspecten van het organiseren van HAPdagen/werkconferenties voor u uit handen nemen. Wij verzorgen desgewenst een inhoudelijk programma, de locatie, uitnodiging, inschrijvingen en de catering gedurende die dag. DOKhap heeft met het organiseren van dergelijke dagen veel ervaring.
Meer informatie en inschrijven >


Patiënten met diabetes
In deze training frissen wij de basiskennis diabetes op en worden acute situaties besproken.
Meer informatie en inschrijven >


ABCDE scenariotraining
In de ABCDE scenariotraining wordt de theoretische achtergrond van de ABCDE- methodiek behandeld en volgen de cursisten een LOTUS parcours, een vaardighedentraining en een verkorte training AED en BLS. Na afloop van deze training zullen de cursisten zich zekerder en beter toegerust voelen in spannende situaties.
Meer informatie en inschrijven >


Reanimatie BLS/AED
De training omvat het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode van het levensreddend handelen. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO-handelingen.
Meer informatie en inschrijven >


Agressiereductie training
Iedereen kan te maken krijgen met een agressieve patiënt zowel de huisarts, de assistent als de chauffeur. In deze training wordt ingegaan op verschillende soorten van agressief gedrag en hoe u hier in de praktijk op kan reageren.
Meer informatie en inschrijven >


Brandwonden
Een voor velen waarschijnlijk herkenbare situatie. Een moeder belt in paniek naar de huisartsenpost. Haar zoontje van 3 jaar heeft hete thee over zich heen gekregen. Op de achtergrond hoor je het kind hartverscheurend huilen. Welke vragen stel je en welke adviezen geef je aan de moeder?
Meer informatie en inschrijven >


Inloggen

Cursus uitgelicht

Onderwijskwaliteitsdagen 2018
Onlangs heeft voor het 20ste jaar de 'Onderwijskwaliteitsdagen' (OKD) plaatsgevonden: 2 nascholingsdagen over onderwijs geven in de breedste zin van het woord met inspirerende sprekers én deelnemers, creativiteit en humor.
Meer informatie en inschrijven >