T  072 - 527 91 00
meer contactgegevens
 

Reanimatie BLS/AED

De training omvat het aanleren van de basisreanimatie volgens de vierstappen leermethode van het levensreddend handelen. Bij een herhalingsles wordt ook aandacht gegeven aan eenvoudige EHBO-handelingen.

Er wordt gewerkt met acht reanimatiepoppen met bijbehorende AED (Automatische Externe Defibrillator). Ook zijn er poppen voor baby- en kinderreanimatie beschikbaar. De cursist ontvangt na afloop van de les een reanimatiehand-out en een officieel reanimatiediploma van de Hartstichting/NRR. Bij een herhaling wordt het reanimatiecertificaat opnieuw met een jaar verlengd. De training richt zich op de specifieke werksituatie van de huisarts en het team op de huisartsenpost en in de eigen praktijk.

deel dit artikel:  

Meer informatie

Voor al uw vragen over de bovenstaande training kunt u contact opnemen met:

Femke Moerbeek
T 072 - 527 91 00
E fmoerbeek@dokh.nl

Interesse?

Heeft u interesse in de bovenstaande training en/of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een incompany training? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*

*
 
 

Inloggen

Cursus uitgelicht

Dag van de Eerstelijn Egmond aan Zee
Voor de 10e keer organiseert DOKh de Dag van de Eerstelijn in Egmond. Het thema van 2019 is 'Oud en Nieuw' in de breedste zin van het woord. Letterlijk valt dit op te vatten als een jaarwisseling, of de doelgroepen oudere mensen en pasgeborenen. In bredere zin kun je kijken naar de ontwikkelingen binnen de geneeskunde in de afgelopen jaren. De maatschappij verandert ook, met als gevolg nieuwe aandachtspunten waar de eerstelijn mee te maken krijgt. Vanuit deze achtergrond is het programma van de workshops weer een veelzijdig palet geworden vol informatie, actualiteit en relevantie voor de dagelijkse praktijk.
Meer informatie en inschrijven >