"They always say time changes things, but you actually have to change them yourself."
~ Andy Warhol
 

Dag van de Eerstelijn Egmond aan Zee

Datum:
Woensdag 15 januari 2020
Tijdstip:
12.00 - 22.00 uur
Doelgroep:
Huisartsen, Doktersassistenten, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Huisartsenposten, Triagisten, Apothekers, Dietisten, Ergotherapeuten, Fysiotherapeuten, Logopedisten, Managers, Oefentherapeuten, Verloskundigen, Verpleegkundig specialisten
Locatie:
Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52 , 1931 VL EGMOND AAN ZEE
Accreditatie:
6 uur
Kosten:
laatstejaars studenten (para)medische opleidingen: € 165,00
overige doelgroepen bij inschrijving vóór ma. 9 december: € 190,00
overige doelgroepen bij inschrijving na zo. 8 december: € 205,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Cursusleiding:
diversen (volgens programma)
Docente(n):
diversen (volgens programma)

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Irmgard Rietbroek
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

You are special!

Voor de 11e keer willen we de eerste lijn centraal stellen in dit symposium. Niet alleen die bijzondere en gevarieerde patiëntengroep waar we zorg aan verlenen, maar ook de speciale zorgverleners zelf verdienen alle aandacht. Trots zijn op het werk wat je het grootste deel van de dag goed doet en leren accepteren dat je soms toch ook fouten maakt. Wat te doen en waar hulp te zoeken als het met jezelf eens minder goed gaat?Hoe zorg je voor je collega’s binnen je team en voor een duidelijke samenwerking met andere disciplines? Het komt allemaal aan bod vandaag.

Ook op de informatiebeurs willen we in het kader van ”You are special” positieve aandacht geven aan de deelnemers. Persoonlijk contact met bijzondere patiënten-groepen is mogelijk. Organisaties met materiaal om de zorg makkelijker te maken zijn aanwezig. Geniet van de ruimte voor contact met elkaar.

In de zorg streven we ernaar om volgens richtlijnen/protocollen en werkafspraken te werken, echter de praktijk is weerbarstig.We hebben te maken met de unieke persoonlijkheid van de patiënt en de wisselwerking tussen zijn lichamelijke klachten en zijn maatschappelijke omgeving. Hoe daar mee om te gaan is de uitdaging van alle zorgverleners om het doel qua gezondheid te bereiken.

Wij hopen dat deze dag een belangrijke informatie- en inspiratiebron is om deze uitdaging aan te gaan en elke dag weer te genieten van de kleurrijke populatie binnen de eerste lijn.

Ook op de informatiebeurs willen we in het kader van ”You are special” positieve aandacht geven aan de deelnemers. Persoonlijk contact met bijzondere patiënten-groepen is mogelijk. Organisaties met materiaal om de zorg makkelijker te maken zijn aanwezig. Geniet van de ruimte voor contact met elkaar.

Wie kan het beste reanimeren binnen de eerste lijn? Laat in een wedstrijd tegen collega’s zien hoe goed je kan reanimeren en win een leuke prijs, tijdens 1 van de 3 netwerkrondes. Door middel van de nieuwste reanimatiepoppen wordt jouw prestatie omgezet in een race van ambulances welke op een groot scherm de finish in 1 minuut proberen te bereiken. Doe mee aan deze leuke leerzame wedstrijd. Iedere deelnemer kan ook persoonlijk feedback krijgen op zijn/haar prestatie.


In de zorg streven we ernaar om volgens richtlijnen/protocollen en werkafspraken te werken, echter de praktijk is weerbarstig. We hebben te maken met de unieke persoonlijkheid van de patiënt en de wisselwerking tussen zijn lichamelijke klachten en zijn maatschappelijke omgeving. Hoe daar mee om te gaan is de uitdaging van alle zorgverleners om het doel qua gezondheid te bereiken.

Wij hopen dat deze dag een belangrijke informatie- en inspiratiebron is om deze uitdaging aan te gaan en elke dag weer te genieten van de kleurrijke populatie binnen de eerste lijn.

Tot woensdag 15 januari!

Mede namens alle medewerkers en docenten,

Hetty Cox, huisarts/medisch directeur DOKh

Programma

12.00 – 13.00 uur inschrijving & ontvangst met koffie, thee en een broodje
13.00 – 14.00 uur Ronde 1
14.10 – 15.10 uur Ronde 2
15.10 – 15.40 uur koffie-/theepauze
15.40 – 16.40 uur Ronde 3
16.50 – 17.50 uur Ronde 4
17.50 – 18.30 uur dinerbuffet
18.30 – 19.30 uur Ronde 5
19.40 – 20.40 uur Ronde 6
20.40 – 21.15 uur borrel

Wilt u het hele boekje nalezen klik dan hier.

schema workshops Dag vd Eerstelijn 15 januari 2020.pdf

De volgende workshop(s) zijn volgeboekt:
5.03 Een huid als perkament
5.06 De wondere wereld van dementie
3.02/4.02 De enige blik die kan doden is de klinische blik
5.08 Tapen in de huisartsenpraktijk, een praktische workshop

Voor deze hardlopers zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar:

2.02 Kwetsbare ouderen, ... een vanzelfsprekend begrip?!
2.04 5 talen der liefde - weet je gewaardeerd
3.01/4.01 Oh zuster. niet zo strak doen hoor! Met welk druk
5.03 Een huid als perkament


Voor wie is deze dag bedoeld?

In de folder staat bij elke workshop vermeld voor welke beroepsgroep de workshop bedoeld is. Deze nummers corresponderen met de diverse beroepsgroepen. Beleidsmedewerkers eerstelijn en laatstejaars studenten in opleiding van één van bovengenoemde disciplines zijn ook van harte welkom. Iedereen mag zich voor elke workshop inschrijven. Houd er wel rekening mee dat sommige workshops gemaakt en voorbereid zijn voor bepaalde beroepsgroepen. De inhoud van de workshop is dan toegespitst op die specifieke beroepsgroep(en).

Vakbeurs / netwerkronde

Graag attenderen we u op de vakbeurs. Door de financiële bijdrage van de sponsoren kunnen wij de deelnemersprijs laag houden. Om de sponsoren tegemoet te komen en hen de gelegenheid te bieden met de zorgverleners in gesprek te gaan, delen we elke deelnemer in voor één netwerkronde (dat kan tijdens ronde 2, 3 of 4). Tijdens deze netwerkronde kunt u kennis opdoen of contacten leggen bij de diverse bedrijven op de beurs. Ook heeft u gelegenheid om bij te praten met uw collega’s.

De Dag van de Eerstelijn wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors/standhouders. Heeft u interesse in een plek op de beurs? Neem dan contact op met Arja Littink (alittink@dokh.nl


Accreditering

1 uur per workshop. Bent u de volledige dag aanwezig, dan kunt u maximaal 6 punten krijgen. Voor alle doelgroepen geldt dat de uren bij het algemene deel vermeld staan.
Accreditering is aangevraagd in de volgende registers voor de volgende beroepsgroepen:

Register

beroepsgroep

Status

Uur

ABC1

Huisartsen, Specialisten ouderengeneeskunde

Geaccrediteerd

max. 6

ADAP

Diëtisten, Ergotherapeuten, Logopedisten, Oefentherapeuten

Aangevraagd

max. 6

Kabiz

Doktersassistenten, Triagisten

Geaccrediteerd

max. 6

KNGF

Fysiotherapeuten

Aangevraagd

max. 6

KNOV

Verloskundigen

Aangevraagd

max. 6

LVPOH

POH-ggz

Aangevraagd

max. 6

NIP

Eerstelijns psychologen

Aangevraagd

max. 6

NVVPO

POH somatiek

Geaccrediteerd

max. 6

V&V

(Wijk)verpleegkundigen en verzorgenden

Aangevraagd

max. 6

Wij kunnen u alleen registreren in één van genoemde registers als wij in het bezit zijn van uw juiste registratienummer. Bent u niet geregistreerd in één van genoemde registers, dan zult u van ons uiterlijk medio maart 2020 digitaal een bewijs van deelname ontvangen met daarop de workshops en lezingen die u gevolgd heeft.

Annuleren en annuleringsvoorwaarden

Tot en met zondag 8 december 2019 kunt u kosteloos annuleren. Dit kan uitsluitend per mail bij Irmgard Rietbroek: irietbroek@dokh.nl. Bij annulering ná zondag 8 december 2019 vindt geen restitutie van het cursusgeld meer plaats en bent u verplicht de dan nog openstaande factuur/incasso te voldoen. Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.

De Dag van de Eerstelijn wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Expertisecentrum Euthanasie

Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholing


*
*
*
*
*
*

Algemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.