"Wat nooit is betwijfeld, is nooit bewezen."
~ Denis Diderot
 

Huidkanker niet verdwenen door Covid-19

Datum:
Dinsdag 9 juni 2020
Tijdstip:
19.00 - 21.00 uur
Doelgroep:
Huisartsen
Locatie:
ONLINE
Accreditatie:
2 uur
Kosten:
Abonnee: € 75,00
Niet abonnee: € 95,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Docente(n):
Menno Gaastra, dermatoloog

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Melisa Jongkind-Vaas
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Hoe herken je huidkanker via beeldbellen?

In deze bizarre Covid-19 tijden lijkt het alsof er niets anders meer is dan dat. Terwijl we in het tijdperk daarvoor ook geen duimen hebben zitten draaien. We zien dan ook met het op gang komen van de reguliere zorg dat er weer aandacht komt voor de zaken waar we voorheen onze aandacht tussen moesten verdelen. 

Het heeft wel een en ander in gang gezet met betrekking tot digitale consulten. En de huid leent zich daar goed voor. De teledermatologie is al jaren een niet meer weg te denken deel van onze patiĆ«ntenzorg. Deze dermatologie van het platte vlak heeft natuurlijk wel zijn beperkingen. En deze worden alleen maar duidelijker bij de toename van deze consultatievorm en het beeldbellen. 

In deze online nascholing gaan we hier ook op in als het gaat om huidkanker. In meer dan de helft van de gevallen van de diagnose kanker in Nederland betreft het huidkanker. De 3 grootste groepen, het basaalcelcarcinoom, het plaveiselcelcarcinoom en de melanoom, laten we met elkaar de revue passeren zodat we weer helemaal klaar zijn voor de toekomst op dermato-oncologisch gebied.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.