"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

MIO training: Regie in eigen hand

Datum:
Maandag 1 februari 2021
Tijdstip:
9.00 - 13.00 uur
Doelgroep:
Verloskundigen
Locatie:
Medisch Centrum Molenstraat
Molenstraat 1 , 1911 BR UITGEEST
Accreditatie:
4 uur
Kosten:
Abonnee: € 175,00
Niet abonnee: € 205,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Docente(n):
Dr. Linda Martin, onderzoeker Midwifery Science VUmc / docent aan de Verloskunde Academie Amsterdam /trainer

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Melisa Jongkind
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

In de huidige maatschappij ervaren verloskundigen regelmatig dat het lijkt alsof hun handelen voornamelijk bestaat uit reageren. Reageren op vragen, verzoeken, problemen en soms eisen van cliënten, op die van collegae, van ketenpartners, van stagiaires, van audit-commissies, van de belastingdienst, van partners, kinderen, vrienden en familie. Kortom, kunnen kiezen (voor jezelf) lijkt onmogelijk.

In bovenstaande situatie kan het een verademing zijn als je leert hoe je de regie over jouw (professionele) leven terug kunt krijgen in eigen hand. Om te weten op basis waarvan je vakmatig als verloskundige/zorgverlener jouw keuzes maakt is het nodig te weten wie je bent. Als mens. Als persoon.

Deze MIO biedt je daarom de gelegenheid stil te staan bij waar JIJ voor gaat en waar JIJ voor staat wat je inspireert en waar je energie van krijgt. Door daarnaar te kijken kom je uit op jouw kernwaarden die je kunnen helpen de regie in eigen hand te nemen bij de keuzes die je maakt, zodat je minder wordt geleefd en kunt zijn wie je echt wil zijn.

Tijdens de bijeenkomst stap je uit de waan van de dag om zelf de regisseur van je leven te worden. We gaan daartoe op speelse wijze verkennen wie je WILT zijn, wat je tegenhoudt, welke talenten je bezit en hoe je deze kunt inzetten bij het antwoorden op vragen, verzoeken en eisen. We putten hierbij uit inzichten, ideeën en ervaringen van Brene Brown, Dear to lead, braving the wilderness, Elizabeth Gilbert, Big Magic en Stephen Covey, De zeven eigenschappen van effectief leiderschap aangevuld met inzichten uit de mindfulness en de Acceptance and Commitment Theory (ACT).

Vanwege het praktische karakter van de cursus wordt het aantal deelnemers beperkt.

Leerdoelen:

Aan het einde van de bijeenkomst kun je:

  • Je eigen kernwaarden benoemen;
  • Benoemen hoe jouw kernwaarden een rol spelen in je persoonlijk en professionele leven;
  • Regie nemen in je denken/voelen en doen;
  • Verwoorden of verbeelden hoe je jezelf ziet werken over 1 jaar;
  • Reflecteren op eigen handelen en gedrag;

Tip:

DOKh biedt u een reeks unieke MIO(s) gericht op uw welbevinden als persoon en daarmee als verloskundige, waarvan voorliggende MIO er één is naast de MIO stressreductie en de MIO Visie op de toekomst. De MIO’s sluiten op elkaar aan. Schrijf je dus vooral ook in voor de andere MIO’s als het thema welbevinden je aanspreekt!

Accreditatie:

In aanvraag bij de KNOV.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden en toestemming delen met derden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.