"They always say time changes things, but you actually have to change them yourself."
~ Andy Warhol
 

Online praktijkscholing Acute pijn op de borst

Datum:
Maandag 1 maart 2021
Tijdstip:
13.30 - 17.00 uur
Doelgroep:
Doktersassistenten
Locatie:
ONLINE
Accreditatie:
3 uur
Kosten:
Abonnee: € 115,00
Niet abonnee: € 130,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Cursusleiding:
Stichting DOKh
Docente(n):
Hetty Cox en Simone Bot

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Helma Deutekom
T 072 - 527 91 00
E hdeutekom@dokh.nl

Als doktersassistente handel je elke dag veel telefoontjes af, soms zit er echter een gesprek met een acute klacht van pijn op de borst tussen waar je weinig ervaring in hebt . Door de e-learning en deze online praktijkscholing acute pijn op de borst te volgen krijg je voldoende kennis, vaardigheid en ervaring om zo’n telefoongesprek gestructureerd, efficiënt en snel aan te pakken.

In deze scholing oefenen we op allerlei manieren de vaardigheden van het triage/overdrachtsgesprek rond de ingangsklacht pijn thorax. Door middel van casuïstiek oefenen we het uitvragen ABCDE, het uitvragen van de ingangsklacht, het toepassen van de triage criteria , het bepalen van de urgentie en beleid en een eventuele overdracht naar de meldkamer.

Na deze scholing herken je de klacht pijn op de borst sneller en kun je beter onderscheiden hoe dringend deze klacht is en kun je in de praktijk werkafspraken maken over de taakverdeling door doktersassistente en huisarts. Zo kun je bij spoed snel handelen door toepassing van de kennis en vaardigheden die je hebt geleerd.

Als aanvulling op deze scholing of ter voorbereiding op deze scholing adviseren we je de e-learning: Acute pijn op de borst in de dagpraktijk te volgen. Deze e-learning is met name een uitbreiding van de basiskennis over acute pijn op de borst die je als doktersassistent al hebt. Verdieping in de pathofysiologie en inzicht in de opbouw van telefonische triage rond de klacht acute pijn op de borst zal je helpen in de dagelijkse praktijk.

Beide scholingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Hartstichting.

De scholing is online en je kunt deelnemen vanuit je eigen huis dus geen reistijden en geen gevaar voor coronabesmetting.

Tot ziens aan de andere kant van het scherm!


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


 
 


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden en toestemming delen met derden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.