"Als we ons blindstaren op het verleden, lopen we het risico te worden ingehaald door de toekomst."
~ Cibenko
 

PROMPT 1

Data meerdaagse
cursus:
Donderdag 12 december 2019: Cursusdag 1
Vrijdag 13 december 2019: Cursusdag 2
Zaterdag 14 december 2019: Cursusdag 3
Tijdstip:
9.30 - 17.00 uur
Doelgroep:
Logopedisten
Locatie:
Heeren van Limmen
Dusseldorperweg 103 , 1906 AJ LIMMEN
Accreditatie:
23 uur
Kosten:
Deelnemer (factuur): € 995,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Docente(n):
Karin Brinkmann, Certified Prompt Instructor

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Karin Postma
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Over deze cursus

PROMPT (‘Prompts for Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets') is een tactiel-kinesthetische behandeltechniek voor de therapie van spraakmotorische problemen. Er worden goede resultaten gemeld bij zowel kinderen als volwassenen, bij onder andere articulatiestoornissen, verbale ontwikkelingsdyspraxie, spraakapraxie en spraakontwikkelingsstoornissen.

Deze cursus biedt een introductie op onderzoek en behandeling volgens PROMPT, waarbij het accent ligt op het aanleren van de techniek.

Een gedetailleerde reader is onderdeel van deze cursus.

Tijdens de cursus wordt de fonetiek van het Nederlands gebruikt en worden de PROMPTS voor de Nederlandse spraakklanken geoefend.

Waarom deze cursus?

Er wordt gewerkt met het model van de 'Motor Speech Hierarchy’. Dit wordt gedaan aan de hand van centrale casuïstiek.

Er is ook aandacht voor het totale communicatieve kader waarbinnen de spraak zich bevindt. Het primaire doel van de behandeling met PROMPT is een zo optimaal mogelijke communicatie te bereiken binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft.

Na de cursus kunt u het geleerde toepassen in uw eigen werksetting om uw cliënten te helpen bij het vormen en oproepen van de juiste bewegingspatronen voor spraak.

Let op: Voor deze cursus geldt een aanwezigheidseis van 100%.

Verder maken wij u er op attent dat de vingernagels van uw dominante hand kortgeknipt moeten zijn bij aanvang van de cursus. Lange nagels en/of kunstnagels zijn niet toegestaan bij het oefenen van prompts, omdat dit zeer onprettig is voor de medecursisten waar u mee gaat oefenen. De aanbevolen lengte van de nagels wordt bepaald door de hand te bekijken vanaf de palmzijde; wanneer dan geen nagel zichtbaar is boven de vingers of duim, is de nagellengte acceptabel.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor logopedisten. Na deze cursus Prompt 1 kunt u de cursus Logopedie; Prompt 2, Van techniek naar interventie volgen.

Studiebelasting en accreditatie

De studiebelasting bedraagt 30 uur. Deze cursus is geaccrediteerd voor 23 punten bij Stichting ADAP.

Annuleringsvoorwaarden

Tot uiterlijk 40 dagen voor aanvang van de cursus is bij annulering restitutie van het cursusgeld mogelijk. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.