"Wat nooit is betwijfeld, is nooit bewezen."
~ Denis Diderot
 

SOH congres - Online workshops (hercertificering)

Datum:
Dinsdag 1 september 2020
Tijdstip:
19.00 - 21.00 uur
Doelgroep:
SOH
Locatie:
ONLINE
Accreditatie:
4 uur
Kosten:
Factuur voor Online SOH congres (2 workshops): € 180,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Brigitte Dolderman
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Door COVID-19 virus waren we genoodzaakt het SOH congres uit te stellen. Inmiddels hebben we goed nieuws, en kunnen we je vertellen dat het congres éénmalig ONLINE gegeven gaat worden.

In september geven de docenten hun workshops via ZOOM. Wil jij daar ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, want er is nog beperkt plaats!

Keuzeworkshops

In de gekozen workshops maken we kennis met de onderwerpen en krijgen we meer informatie, oefenen we sommige onderdelen. 
Let op: dit betreft niet de totale hercertificering per onderwerp. Deze SOH-congres dag mag wel als hercertificering gerekend worden en is compleet als het Webinar is gevolgd.

SOA

Als SOH’er kijk je regelmatig een urine na. Als het een ontsteking is ga je ermee aan de slag, maar wat als dat het niet is? Waar denk je dan aan? Regelmatig is een SOA de boosdoener! Wat weet jij over SOA’s? Welke onderzoeksmethoden en behandelmethoden zijn er? Waar ligt je verantwoording als SOH’er? In deze workshop krijg je hier antwoord op.

SOA wordt gegeven op 1 & 2 september van 19.00 tot 21.00 uur.

Polsklachten = VOL

Polsklachten komen veel voor als gevolg van een valpartij. Dit is echter geen standaard onderdeel van het takenpakket van de SOH’er. Tijdens deze workshop leer je polsklachten herkennen.

Consultvoering 

Hoe is jouw houding tijdens het consult? Hoe bouw je een consult goed op en wat is de juiste luisterhouding? In deze workshop krijg je tips en trucs voor een geslaagde consultvoering.

Consultvoering wordt gegeven op 7 & 8 september van 19.00 tot 21.00 uur.

Oren = VOL

Als SOH’er bekijk je al regelmatig het KNO gebied. Oren is echter geen standaard onderdeel van jouw takenpakket. In deze workshop gaan we oren bekijken. Wat is een normaal oor? Wanneer is het afwijkend en wat zou dat kunnen zijn? We kijken in elkaars oren en kunnen meekijken op de computer.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholing


*
*

Algemene Voorwaarden en toestemming delen met derden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.