"They always say time changes things, but you actually have to change them yourself."
~ Andy Warhol
 

SOH Hechten

Datum:
Donderdag 18 juni 2020
Tijdstip:
18.00 - 22.00 uur
Doelgroep:
SOH
Locatie:
DOKh
Robijnstraat 6 , 1812 RB ALKMAAR
Accreditatie:
4 uur
Kosten:
Factuur: € 340,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Docente(n):
Caroline Spencer

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Sabrina Stap
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Het behandelen en hechten van kleine wonden komt regelmatig voor in de praktijk. Hoewel wondbehandeling primair een taak voor de huisarts is, zien we steeds meer SOH-ers of assistenten die een belangrijke rol hebben bij wondbehandeling. Hoofdzakelijk ligt deze rol nog bij de secundaire wondbehandeling en het plakken van zwaluwstaartjes, maar deze taken kunnen uitgebreid worden wanneer een SOH-er over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Behandelen theorie en praktijkvaardigheden hechttechnieken, met als resultaat dat men na het volgen van de scholing, zelfstandig kan hechten (om cosmetische redenen niet in gelaat).

  • Om deze vaardigheid in de praktijk te borgen wordt na deze scholingsbijeenkomst een aftekenlijst verstrekt waar de vaardigheid hechten tien keer dient te worden geoefend door de SOh-er en afgetekend door een begeleidend arts.
  • Deze aftekenlijst dient toegestuurd te worden aan Leerpunt KOEL, en indien deze voldoende wordt beoordeeld, is het certificaat hechten behaald. dit wordt dan z.s.m. toegestuurd.

Na het behalen van hercertificering hechten moet er iedere 2 jaar een opfristraining hechten worden gevolgd voor het behouden van het cerfitificaat hechten ( dit valt niet meer onder de her registratie)


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.