"Als je je de toekomst kunt inbeelden, ben je al halfweg."
~ Milton Berle
 

Van klacht naar begrip

Datum:
Dinsdag 30 juni 2020
Tijdstip:
19.00 - 21.15 uur
Doelgroep:
Huisartsen
Locatie:
ONLINE
n.v.t. 0 , 0000 AA ONLINE
Accreditatie:
2 uur
Kosten:
Gratis voor huisartsen met aansluiting bij DOKh: € 0,00
Voor huisartsen zonder aansluiting bij DOKh: € 40,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Docente(n):
Esther van den Enden

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Sabrina Stap
T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl

Soms luidt een klacht het einde van de relatie in. Soms is een klacht juist het begin van een betere relatie. Welke van de twee het is, ligt uiteraard niet alleen bij jou.

Je hebt vol overtuiging voor je vak gekozen. Oefent je vak uit naar eer en geweten. Het laatste wat je verwacht en waar je op zit te wachten is een klacht. En toch is dat bijna onontkoombaar. Of het nu om een objectieve fout gaat, of om de subjectieve beleving ervan. Vergissen is menselijk en jij bent ook gewoon mens.

Tijdens deze online workshop krijg je meer inzicht in hoe een relatie verslechtert, welke fases daarin te onderscheiden zijn. Je zult (opnieuw) zien dat er vaak meer aan de hand is dan wat op tafel wordt gegooid. Ook ontdek je in welke fase je zelf het tij nog kan keren en wanneer en waaróm je op een gegeven moment hulp nodig hebt. Hiervoor werken we met de escalatieladder van Glasl.

Daarnaast gaan we aan de slag met een aantal communicatietechnieken, zoals Roos van Leary en Verbonden (Geweldloze) Communicatie. We onderzoeken de do’s en don’ts om te de-escaleren: wat is olie op het vuur en wat haalt de wind uit de zeilen. Hierbij is veel ruime voor eigen ervaring en inbreng.

Heeft u een aansluiting Klachten en geschillen bij DOKh? Dan kunt u deze scholing gratis online volgen.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V *
*
*
  *
*


  *
*   *


 
 


*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties


 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.