Nieuws

Stichting DOKh ontzorgt de zorgaanbieder die tevens werkgever is!

Als werkgever (praktijkhouder, eigenaar van een kliniek of andere zorgorganisatie met medewerkers in dienst) bent u krachtens de Arbowet (artikel 3 lid 2) verplicht beleid te voeren gericht op voorkoming en/of beperking van psychosociale arbeidsbelasting. Het begrip psychosociale arbeidsbelasting omvat de onderwerpen seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie of wel ongewenste omgangsvormen of grensoverschrijdend gedrag.
Lees verder


ABCDE en AED & BLS training voor cosmetisch artsen

Iedere arts kan plotseling in een acute medische situatie belanden. Hoe handel je dan? Heb jij voldoende vaardigheden en structuur?

ABCDE biedt houvast in een acute situatie, het beheersen van deze techniek maakt een acute situatie overzichtelijker en ‘minder spannend’.

Met deze cursus wordt je bekend met de ABCDE systematiek, het motto treat first what kills first.
Lees verder


Huisartsdocenten gezocht voor CVRM

Graag willen we het docententeam van de Post-MBO opleiding 'CVRM Ondersteuner Huisarts' uitbreiden. Vind je het leuk om les te geven én doktersassistenten te begeleiden op het gebied van CVRM? Dan zou dit zeker iets voor jou kunnen zijn.

De opleiding bestaat uit 3 fysieke bijeenkomsten en de theorie wordt als voorbereiding in een Digitale Leer Omgeving aangeboden. In de bijeenkomsten staat casuïstiek en oefenen centraal.
Lees verder


Dag van de Eerstelijn 1 juni 2022: Let's meet again!

Het thema is ontmoeten in de breedste zin van het woord, je weet, de leukste workshops zitten altijd als eerste vol, dus ga er even voor zitten om alle workshops te bekijken en maak de beste keuze!
Lees verder