"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

Nieuws

Stichting DOKh ontzorgt de zorgaanbieder die tevens werkgever is!

Als werkgever (praktijkhouder, eigenaar van een kliniek of andere zorgorganisatie met medewerkers in dienst) bent u krachtens de Arbowet (artikel 3 lid 2) verplicht beleid te voeren gericht op voorkoming en/of beperking van psychosociale arbeidsbelasting. Het begrip psychosociale arbeidsbelasting omvat de onderwerpen seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie of wel ongewenste omgangsvormen of grensoverschrijdend gedrag.
Lees verder


ABCDE en AED & BLS training voor cosmetisch artsen

Iedere arts kan plotseling in een acute medische situatie belanden. Hoe handel je dan? Heb jij voldoende vaardigheden en structuur?

ABCDE biedt houvast in een acute situatie, het beheersen van deze techniek maakt een acute situatie overzichtelijker en ‘minder spannend’.

Met deze cursus wordt je bekend met de ABCDE systematiek, het motto treat first what kills first.
Lees verder


Gezocht: Coördinator Netwerk Nascholingen

Wij zijn op zoek naar een doktersassistent die bij ons aan de slag gaat als coördinator nascholingen voor 8 uur in de week vrij in te delen.
Lees verder


Dag van de Eerstelijn 1 juni 2022: Let's meet again!

Het thema is ontmoeten in de breedste zin van het woord, je weet, de leukste workshops zitten altijd als eerste vol, dus ga er even voor zitten om alle workshops te bekijken en maak de beste keuze!
Lees verder