Nieuws

Even voorstellen: sprekers congres Probleemgedrag bij ouderen 7 oktober 2021

07 september 2021 - Wat drijft deze zorgverleners om mee te werken aan het symposium?
Lees verder


Waarom een scholing voor doktersassistenten over urgentiebepaling bij pijn op de borst?

05 september 2021 - Help! Een patiënt belt met pijn op de borst naar de huisartsenpraktijk. Is het het hart en misschien zelfs levensbedreigend? Bel ik een ambulance? Of is het spierpijn en adviseer ik een paracetamol? De nieuwe scholing (e-learning en praktijkscholing) 'Acute pijn op de borst in de dagpraktijk' kan jou als doktersassistent helpen de urgentiebepaling bij pijn op de borst te verbeteren.
Lees verder


Met betrekking tot het coronavirus

13 maart 2020 - In verband met het voorkomen van de eventuele verspreiding van het coronavirus is besloten om alle nascholingen vanaf 16 maart en tot en met 8 april aanstaande te annuleren. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.
Lees verder


Geschilleninstantie DOKh zoekt lid namens de beroepsgroep huisartsen

04 februari 2020 - Eén van de huisartsleden van de Geschilleninstantie is gestopt en wij zijn op zoek naar een vervanger. Heeft u belangstelling voor deze functie en voldoet u aan het profiel? Dan ontvangen wij uw reactie met curriculum vitae graag vóór 15 maart 2020 per e-mail aan Esther Luinge.
Lees verder