Nascholingen Klachten & Geschillen

Nieuws

Nieuws

Vacature: Begeleider Casuïstiekbespreking CVRM (m/v) gezocht

Ben je een POH-s en heb je relevante ervaring met ketenzorgpatiënten CVRM? Wij zoeken iemand om sessies te begeleiden waarin casuïstiek op het gebied van CVRM wordt besproken. Lees verder om te kijken of dit bij je past.
Lees verder


Klinische les

Een longembolie geldt als een van de meest gemiste diagnoses in de eerste lijn. De klachten zijn vaak atypisch en aspecifiek. In de huisartsenpraktijk wordt de diagnose longembolie bij 26% van de patiënten pas na meer dan 7 dagen gesteld en in de tweede lijn wordt in 12 tot 75% van de diagnoses longembolie vertraagd gesteld.
Lees verder


Docenten gezocht voor Post-MBO opleidingen

De vraag naar onze Post-MBO opleidingen voor doktersassistenten groeit. Daarom zijn wij voor de diverse opleidingen op zoek naar nieuwe docenten voor diverse locaties in Nederland.
Lees verder


Stichting DOKh ontzorgt de zorgaanbieder die tevens werkgever is!

Als werkgever (praktijkhouder, eigenaar van een kliniek of andere zorgorganisatie met medewerkers in dienst) bent u krachtens de Arbowet (artikel 3 lid 2) verplicht beleid te voeren gericht op voorkoming en/of beperking van psychosociale arbeidsbelasting. Het begrip psychosociale arbeidsbelasting omvat de onderwerpen seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie of wel ongewenste omgangsvormen of grensoverschrijdend gedrag.
Lees verder


Externe vacatures

Heeft u een nascholingsabonnement bij DOKh? Dan kunnen wij hier gratis uw vacature plaatsen. Deze blijft dan 1 maand op onze site staan. Voor niet-leden bedragen de kosten € 50,-.
Lees verder