"Als je je de toekomst kunt inbeelden, ben je al halfweg."
~ Milton Berle
 

Nieuws


Duurzaamheid in de huisartspraktijk
Nú mogelijk bij u op de praktijk

06 juni 2019 - Praktische tips voor een duurzamere praktijk.

Het klimaat vraagt om zorg. Dagelijks is het klimaat in het nieuws. Er wordt actie verwacht van iedereen en dus ook van de zorg. Dit is in de greendeal vastgelegd. Deze bureaucratische woorden maken de planeet nog niet beter. Wat kan in de huisartsenpraktijk duurzamer worden opgepakt?
Lees verder


Post-MBO opleidingen bij DOKh

09 april 2019 - De mogelijkheden van doktersassistenten worden steeds groter. Daarom is het tijd om alle erkende kwalitatieve opleidingen onder te brengen bij ‘Post-MBO opleidingen voor doktersassistenten’.
Lees verder


Dag van de Eerstelijn Amsterdam

08 april 2019 - Dag van de Eerstelijn in de Meervaart te Amsterdam vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven
Lees verder