"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

Met betrekking tot het coronavirus

Laatste nieuws: Nascholingen vanaf heden tot en met 8 april 2020 geannuleerd i.v.m. coronavirus

In verband met het voorkomen van de eventuele verspreiding van het coronavirus is besloten om alle nascholingen vanaf 16 maart en tot en met 8 april aanstaande te annuleren. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.

DOKh volgt de ontwikkelingen op de voet. Als er veranderingen zijn in de situatie die gevolgen hebben voor de planning na 8 april, dan stellen wij ook die deelnemers zo spoedig mogelijk op de hoogte.

https://m.lhv.nl/actueel/nieuws/coronavirus-113-alle-informatie-voor-huisartsen-op-een-rij

Wij volgen zelf uiteraard ook de richtlijnen op en werken allemaal zoveel mogelijk vanuit huis. Elke dag is er iemand op kantoor om de telefoon te beantwoorden. Wil je specifiek iemand spreken is het advies om diegene een mail te sturen. Wij wensen alle zorgverleners veel wijsheid en sterkte. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Kwaliteitsproject uitgelicht

NTS triage congres 2020 geannuleerd

Gezien de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus heeft het bestuur van NTS besloten om het NTS Triage Congres op 9 april te annuleren. Dit doen wij met pijn in ons hart, maar omdat onze congresgangers uit de spoedzorg komen, is dit de enige verantwoorde beslissing. Degenen die zich reeds hebben aangemeld en betaald zullen op korte termijn geïnformeerd worden over de verdere afhandeling. Uiteraard krijgt iedereen zijn/haar inschrijfgeld terug. Noteer voor volgend jaar alvast de datum in uw agenda: donderdag 22 april 2021 (NBC in Nieuwegein).

Laatste nieuws

Bereikbaarheid op dit moment

23 maart 2020 - Op dit moment is er slechts beperkt personeel op kantoor aanwezig. Heb je een vraag? Stel deze dan per mail (secretariaat@dokh.nl) of spreek onze voicemail in (072 - 527 91 00). Beide worden dagelijks uitgelezen/beluisterd en we nemen dan spoedig contact met je op.