"Als we ons blindstaren op het verleden, lopen we het risico te worden ingehaald door de toekomst."
~ Cibenko
 

Met betrekking tot het coronavirus

Laatste nieuws: Nascholingen vanaf heden tot en met 8 april 2020 geannuleerd i.v.m. coronavirus

In verband met het voorkomen van de eventuele verspreiding van het coronavirus is besloten om alle nascholingen vanaf 16 maart en tot en met 8 april aanstaande te annuleren. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.

DOKh volgt de ontwikkelingen op de voet. Als er veranderingen zijn in de situatie die gevolgen hebben voor de planning na 8 april, dan stellen wij ook die deelnemers zo spoedig mogelijk op de hoogte.

https://m.lhv.nl/actueel/nieuws/coronavirus-113-alle-informatie-voor-huisartsen-op-een-rij

Wij volgen zelf uiteraard ook de richtlijnen op en werken allemaal zoveel mogelijk vanuit huis. Elke dag is er iemand op kantoor om de telefoon te beantwoorden. Wil je specifiek iemand spreken is het advies om diegene een mail te sturen. Wij wensen alle zorgverleners veel wijsheid en sterkte. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Waarom een scholing voor doktersassistenten over urgentiebepaling bij pijn op de borst?

Help! Een patiënt belt met pijn op de borst naar de huisartsenpraktijk. Is het het hart en misschien zelfs levensbedreigend? Bel ik een ambulance? Of is het spierpijn en adviseer ik een paracetamol? De nieuwe scholing (e-learning en praktijkscholing) 'Acute pijn op de borst in de dagpraktijk' kan jou als doktersassistent helpen de urgentiebepaling bij pijn op de borst te verbeteren.

Even voorstellen: sprekers congres Probleemgedrag bij ouderen 7 oktober 2021

07 september 2021 - Wat drijft deze zorgverleners om mee te werken aan het symposium?