"Kennis is van geen waarde tenzij je deze in de praktijk brengt."
~ Heber J. Grant
 

Met betrekking tot het coronavirus

Laatste nieuws: Nascholingen vanaf heden tot en met 8 april 2020 geannuleerd i.v.m. coronavirus

In verband met het voorkomen van de eventuele verspreiding van het coronavirus is besloten om alle nascholingen vanaf 16 maart en tot en met 8 april aanstaande te annuleren. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.

DOKh volgt de ontwikkelingen op de voet. Als er veranderingen zijn in de situatie die gevolgen hebben voor de planning na 8 april, dan stellen wij ook die deelnemers zo spoedig mogelijk op de hoogte.

https://m.lhv.nl/actueel/nieuws/coronavirus-113-alle-informatie-voor-huisartsen-op-een-rij

Wij volgen zelf uiteraard ook de richtlijnen op en werken allemaal zoveel mogelijk vanuit huis. Elke dag is er iemand op kantoor om de telefoon te beantwoorden. Wil je specifiek iemand spreken is het advies om diegene een mail te sturen. Wij wensen alle zorgverleners veel wijsheid en sterkte. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Kwaliteitsproject uitgelicht

Waarom een scholing voor doktersassistenten over urgentiebepaling bij pijn op de borst?

Help!...een patiënt belt met pijn op de borst. Is het cardiaal of zelfs levensbedreigend en bel ik een ambulance of is het spierpijn en adviseer ik een paracetamolletje? In de huisartsenpraktijk is plotselinge pijn op de borst meestal niet levensbedreigend maar gerelateerd aan angst, klachten van het bewegingsapparaat of maag-darm stelsel. In ongeveer 15% is er sprake van een cardiale oorzaak waarvan de helft direct levensbedreigend… deze oorzaken wil je natuurlijk niet missen.

Daarom ontwikkelen wij deze scholing samen met de Hartstichting.

Laatste nieuws

Bereikbaarheid deze zomer

16 juli 2020 - Ook wij gaan proberen een beetje vakantie te vieren in deze rare tijd. Daarom zijn wij vanaf maandag 27 juli tot en met vrijdag 6 augustus iets minder bereikbaar dan u van ons gewend bent.

Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Spreek dan een voicemailbericht in, of stuur een mail naar: secretariaat@dokh.nl.
Deze zal met enige vertraging zeker worden beantwoord