Nieuws

Long Covid

07 juli 2021 - Long Covid komt voor bij alle leeftijden, vooral vrouwen, maar ook jongeren en kinderen. Patiënten klagen over aanhoudende extreme vermoeidheid, een hoge hartslag, benauwdheid, geheugenproblemen, spierpijn en tal van andere symptomen.
Lees verder


Met betrekking tot het coronavirus

13 maart 2020 - In verband met het voorkomen van de eventuele verspreiding van het coronavirus is besloten om alle nascholingen vanaf 16 maart en tot en met 8 april aanstaande te annuleren. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.
Lees verder


Geschilleninstantie DOKh zoekt lid namens de beroepsgroep huisartsen

04 februari 2020 - Eén van de huisartsleden van de Geschilleninstantie is gestopt en wij zijn op zoek naar een vervanger. Heeft u belangstelling voor deze functie en voldoet u aan het profiel? Dan ontvangen wij uw reactie met curriculum vitae graag vóór 15 maart 2020 per e-mail aan Esther Luinge.
Lees verder