Scholing voor iedereen; ook in Coronatijd!

31 augustus 2020

Gelukkig zijn er weer fysieke scholingen gepland. Stichting DOKh hanteert de richtlijnen van het RIVM. Als een nascholing door kan gaan, dan zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht. Mensen met ‘corona-achtige’ klachten worden verzocht thuis te blijven en contact op te nemen met DOKh om hun inschrijving te overleggen. Indien mogelijk zullen wij ook voor u de scholing toegankelijk maken middels zoom.

Leent het type nascholing zich hier niet voor dan zoeken we in overleg met u een passend alternatief.

Bent u al ingeschreven voor een fysieke nascholing, maar behoort u tot een risicogroep en/of voelt u zich er niet prettig bij om deel te nemen aan een fysieke nascholing in deze coronatijd? Annuleer dan minimaal 3 weken van tevoren. Hierdoor weten wij ook waar wij aan toe zijn.

Maar ook hier geldt dat u er ook voor kunt kiezen de scholing live via zoom te volgen mits de scholing zich daarvoor leent.