Ouderen in de Lead! 29 september Oostzaan

Ook dit jaar hebben Liesbeth Vos en Frank Broekema, beide huisarts en kaderarts ouderengeneeskunde in respectievelijk Purmerend en Zaandam, weer een heel mooi programma gemaakt voor het symposium ‘Ouderen in de lead’. Een symposium waar met name de patiënt mét de ziekte van Parkinson centraal staat en niet de ziekte.

De sprekers die hun medewerking aan de scholing verlenen zijn allen gedreven, om de zorg voor de ouderen zo in te richten, dat er wordt gekeken vanuit het patiënten perspectief. Wat is voor de patiënt de beste ondersteuning en zorgt voor de meeste kwaliteit van leven?

Allemaal hopen we op termijn oud te worden en dat is toch de manier waarop wij behandeld willen worden, toch?

Wil je weten, wie met hun kennis en ervaring, hun bijdrage leveren aan dit inspirerende congres? En Inschrijven? Klik op de link.