Excel

Data meerdaagse
cursus:
Woensdag 28 september 2022: Excel 1/2 (19.00 - 22.00)
Woensdag 12 oktober 2022: Excel 2/2 (19.00 - 22.00)
Doelgroep:
Doktersassistenten, Assistenten Verloskundepraktijk, Verpleegkundigen en Verpleegkundig specialisten werkzaam in de huisartsenpraktijk
Locatie:
DOKh
Robijnstraat 6 , 1812 RB ALKMAAR
Accreditatie:
6 uur
Kosten:
Abonnee: € 265,00
Niet abonnee: € 325,00
Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00
Cursusleiding:
Stichting DOKh
Docente(n):
Marjan Beijer

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze uitnodiging nog vragen over deze nascholing? Dan kunt u contact opnemen met:

Helma Deutekom
T 072 - 527 91 00
E hdeutekom@dokh.nl

Stuur door naar collega

Stuur door naar een collega

Via onderstaand formulier stuur je de url naar deze pagina door naar je collega of eventuele andere geïnteresseerden.

Werk je regelmatig met Excel en denk je wel eens: Dit heen en weer scrollen moet handiger kunnen? Of gebeurt het geregeld dat je één blaadje wilt printen, maar er 50 blaadjes uitrollen? Dan is deze praktische Excel training iets voor jou!

De training zal bestaan uit 2 avonden, waarbij alles er op gericht is dat zoveel mogelijk van wat je leert ook echt te gebruiken is in je dagelijkse werk. Als Excel-specialist met veel ervaring in de zorg zal de trainer, rekening houdend met jullie input, zelf invulling geven aan de eerste avond. Denk daarbij aan eenvoudige basiskennis, werken met filters, en het maken van een print-layout. Aan het einde van deze les bespreken we dan welke onderwerpen de tweede avond aan bod komen.

De tweede avond begint met een herhalingsoefening van de eerste avond. De verdere invulling wordt dus mede door de groep bepaald.

Belangrijk om te weten: een goede vertaalslag van de training naar de praktijk te maken werkt het best wanneer de oefeningen zijn gebaseerd op bestanden die je kent. Het is daarom fijn als er van tevoren bestanden worden ingestuurd. En concrete vragen over wat je wil leren, zijn daarbij natuurlijk heel welkom en helpen om de training verder op maat te maken. Daarom een korte vragenlijst voor de deelnemers.

Vul daarom vooral de vragen in onderaan op het inschrijfformulier

NB ; aan het eind van de training ontvang je een certificaat.


Inschrijven

Indien u zich voor de eerste keer aanmeldt voor een nascholing, ontvangt u ook onze wekelijkse nieuwsbrief. Wenst u deze niet te ontvangen, klik dan hier.

Login op jouw account
of maak een account aan

Gegevens deelnemer

M V Neutraal *
*
*
  *
*


 
 


 
 


U ontvangt hierop alle informatie omtrent de scholing.
*
*


Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
Voer enkel cijfers in, dus geen koppeltekens of spaties
*


Beroepsregister

*
 

Onder het kopje Accreditatie (bij de nascholing) kunt u terugvinden of er voor uw register accreditatie is aangevraagd.*


Schrijft zich in voor de volgende nascholingAlgemene Voorwaarden en toestemming delen met derden

Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Indien er afwijkende voorwaarden van toepassing zijn, dan worden deze vermeld bij de betreffende nascholing

Betaalwijze

Ik verleen hierbij een SEPA machtiging aan de Stichting DOKh (Incassant ID: NL 95 222412416350000) te Alkmaar om het verschuldigde cursusbedrag af te schrijven van het onderstaande IBAN-nummer. Voor deze automatische incasso ontvang ik €5,- korting op het verschuldigde cursusbedrag. Ik ontvang een digitale factuur met de incasso-opdracht op het bovengenoemde e-mailadres.
Ik ontvang graag een digitale factuur op het bovengenoemde e-mailadres.
Maximaal 50 tekens