"De waarde van prestaties ligt in het nastreven ervan."
~ Albert Einstein
 

Externe vacatures

Deze pagina biedt zorgverleners in de eerstelijn ruimte voor het plaatsen van vacatures. Heeft u een bericht en wilt u deze graag op onze website vermelden? Neem dan contact op met:

Melisa Jongkind

T 072 - 527 91 00
E secretariaat@dokh.nl


Vacature geplaatst op 16-07-2019

POH-somatiek / Praktijkverpleegkundige gezocht (16-24 uur) in Hoorn

Huisartsenpraktijk Grote Waal in Hoorn zoekt een POH-S / Praktijkverpleegkundige voor 2-3 dagen per week. Startdatum in overleg, eind 2019.

Wij zijn een kleinschalige moderne huisartsenpraktijk met 2600 patiënten waarin we hechten aan het leveren van persoonlijke zorg op maat en de tijd nemen voor onze patiënten. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, een huisarts-in-opleiding, POH-S, POH-GGZ en drie doktersassistenten. In het pand is tevens een apotheek, thuiszorg en een diëtiste gevestigd.

In verband met pensionering van onze huidige POH-S zijn wij op zoek naar een POH-S of praktijkverpleegkundige voor 2-3 dagen per week. Taken zullen bestaan uit controle en begeleiding van patiënten met Diabetes, COPD, CVRM en stoppen met roken. Daarnaast een deel ouderenzorg en het opzetten van nieuwe projecten.

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde HBO-V opleiding en een diploma POH, bij voorkeur met ervaring. Ervaring met spirometrie en insulinetherapie is een pré.

Interesse?

Voor vragen kunt u contact opnemen met mw. T. van Mierop, huisarts op telefoonnummer 0229-211555.

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u richten aan: Huisartsenpraktijk Grote Waal, t.a.v. mw. T. van Mierop (tvanmierop@ezorg.nl) of per post: Grote Beer 7, 1622 ES Hoorn.