"Kennis is van geen waarde tenzij je deze in de praktijk brengt."
~ Heber J. Grant
 

Training on the job: plaatsen spiraal en/of implanon

Ondersteuning in de eigen verloskundigenpraktijk bij de implementatie van hormonale anticonceptie; training on the job.

Heeft u de nascholing hormonale anticonceptie gevolgd, de theorie begrepen en de vaardigheden op fantomen geoefend maar voelt u zich nog niet vertrouwd genoeg om zelf een spiraaltje of implanonstaafje te plaatsen?

DOKh kan hierbij helpen. Een consulente (huisarts of verloskundige) van DOKh komt een dagdeel naar uw praktijk. Uw praktijk heeft bijvoorbeeld tussen 10:00 en 12:00 uur afspraken met vrouwen die een spiraal of implanon willen laten plaatsen. De vrouwen worden vooraf door de verloskundige(n) geïnformeerd dat er een consulente bij het plaatsen aanwezig zal zijn.

De verloskundige plaatst in principe zelfstandig het spiraaltje of de implanon in aanwezigheid van de consulente. Na dit dagdeel vindt er feedback op het functioneren van de verloskundige plaats: praktische/technische problemen, bejegening, vragen van patiënten worden nabesproken.

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of een prijsopgave met Femke Moerbeek (fmoerbeek@dokh.nl).


Meer informatie

Als u meer informatie wilt over deze scholingen kunt u contact opnemen met:

Femke Moerbeek
T 072-5279106
E fmoerbeek@dokh.nl

Interesse?

Heeft u interesse in de bovenstaande scholingen, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*
*