"Als we ons blindstaren op het verleden, lopen we het risico te worden ingehaald door de toekomst."
~ Cibenko
 

Oefening baart kunst

27 augustus 2019

De vaardigheden nodig om te handelen in levensbedreigende situaties zullen met een ervaren SEH- verpleegkundige of ambulance- verpleegkundige geoefend worden. U oefent het inbrengen van een infuusnaald op een fantoom, het klaarmaken van een infuussysteem, het uitvoeren van een jawthrust en chin lift en het toedienen van zuurstof

Tijdens je dienst op de post op wordt je geconfronteerd met alle leeftijden; zo ook met ouderen. Deze patiƫntengroep vraagt om extra kennis van de dienstdoende arts.Wat zijn de mogelijkheden en welke beperkingen kan je tegen komen bij een ernstig zieke ouderen die acuut zorg nodig hebben

Klik hier voor het gehele programma van deze avond