"Als we ons blindstaren op het verleden, lopen we het risico te worden ingehaald door de toekomst."
~ Cibenko
 

You are special!

17 oktober 2019

You are Special!

Voor de 11e keer willen we de eerste lijn centraal stellen in dit symposium. Niet alleen die bijzondere en gevarieerde patiëntengroep waar we zorg aan verlenen, maar ook de speciale zorgverleners zelf verdienen alle aandacht. Trots zijn op het werk wat je het grootste deel van de dag goed doet en leren accepteren dat je soms toch ook fouten maakt. Wat te doen en waar hulp te zoeken als het met jezelf eens minder goed gaat? Hoe zorg je voor je collega’s binnen je team en voor een duidelijke samenwerking met andere disciplines? Het komt allemaal aan bod vandaag.

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de Dag van de Eerstelijn van januari 2020 geopend.

Klik hier voor informatie en inschrijven.