"Ik denk veel aan de toekomst, want het is daar dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen."
~ Woody Allen
 

Huisartsdocenten gezocht voor CVRM

Graag willen we het docententeam van de Post-MBO opleiding 'CVRM Ondersteuner Huisarts' uitbreiden. Vind je het leuk om les te geven én doktersassistenten te begeleiden op het gebied van CVRM? Dan zou dit zeker iets voor jou kunnen zijn. De opleiding bestaat uit 3 fysieke bijeenkomsten en de theorie wordt als voorbereiding in een Digitale Leer Omgeving aangeboden. In de bijeenkomsten staat casuïstiek en oefenen centraal.

In 2022 staan er 2 startmomenten gepland waar je zou kunnen meelopen (8 maart in Alkmaar én 16 september in Nijkerk). 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Melisa Jongkind (mjongkind@dokh.nl) en we nemen graag contact met je op.